FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.06.2007 17:14

El Blanes, rival a la Copa Catalana

Cristina Collado


Les semifinals de la Copa Catalana enfrontaran el Blanes i el Barça Senseit aquest dissabte a les 21:00 h. Marc Carmona no podrà comptar amb Javi Rodríguez ni Rafa Muñoz, ni amb tres dels jugadors que deixaran el club.


Ja es coneixen els horaris de la Copa Catalana de futbol sala. El Barça Senseit s’enfrontarà aquest dijous a les 21:00 h al Blanes. El conjunt català, que juga en Primera Divisió Catalana, va guanyar contra pronòstic el Marfil Santa Coloma en els quarts de final. Després d’empatar a quatre gols, el Blanes va moure la balança al seu favor i va deixar fora de la Copa el Marfil, que suma aquesta eliminació a la decepció que va suposar quedar fora de l’ascens la passada setmana contra el Gestesa Guadalajara.

Baixes al conjunt blaugrana

Marc Carmona afronta aquesta competició amb nombroses baixes. Javi Rodríguez va ser operat del turmell esquerre i està de baixa; Rafa Muñoz està concentrat amb la selecció espanyola; Claudinho, Paco Gómez i Manolín, que no continuaran en el club la pròxima temporada, ja no participaran en la disputa de la Copa Catalana. Tampoc podrà comptar amb Fran Serrano, que pateix un virus estomacal.  Així doncs, Carmona s'emporta el jugador del 'B' Natan Climent, i un jove del juvenil, Sergio Sierra, per completar la llista de convocats.

Manolín és un dels jugadors que no continuaran la pròxima temporada. Foto: Arxiu
Manolín és un dels jugadors que no continuaran la pròxima temporada. Foto: Arxiu
La final, dissabte a Santa Coloma
La final de la Copa Catalana es jugarà a Santa Coloma, dissabte a les 19:30 h. Si el Barça Senseit supera el Blanes, es trobarà en la final amb el Martorell, que va eliminar el Manresa en les semifinals.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana