FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

12.06.2007 18:14

Rafa Muñoz, de nou amb la selecció espanyola

Cristina Collado


El pivot del Barça Senseit Rafa Muñoz està concentrat amb la selecció espanyola per jugar dos partits amistosos contra els Estats Units, com a preparació per a l’Europeu de Portugal.


Rafa Muñoz és l’únic barcelonista que està en la llista de Javier Lozano. La baixa de Javi Rodríguez, operat del turmell esquerre, ha deixat fora un dels jugadors més veterans de la selecció espanyola. Rafa Muñoz sí que ha pogut afegir-se al combinat espanyol, que aquesta setmana disputarà dos partits amistosos contra els Estats Units. L’última vegada que el jugador blaugrana va anar convocat va ser al febrer, però va haver de deixar la concentració per una pubàlgia.

Els partits amistosos es jugaran aquest dimecres (20:30 h) a Lucena (Còrdova), i divendres (20:30 h) a Andújar (Jaén). De les set vegades que s’han enfrontat Espanya i els Estats Units, les set les ha guanyat el conjunt estatal. Aquests partits serviran l’equip de Lozano per preparar-se de cara a l’Europeu que es disputarà a Portugal a finals d’any.

Es perdrà la Copa Catalana

La concentració de Rafa Muñoz amb la selecció espanyola fa que el pivot blaugrana es perdi la disputa de la Copa Catalana que jugarà el seu equip. Encara no estan confirmades les dates definitives, però és segur que el Barça Senseit jugarà les semifinals aquest dijous o divendres, i dissabte serà la final. Tots dos partits es disputaran a Santa Coloma, precisament al poble natal de Rafa Muñoz, tot i que ell haurà de viure aquesta competició des de la distància.

Rafa Muñoz, de nou amb la selecció espanyola
Homenatge i gol
Rafa Muñoz ja ha participat en un altre partit amistós amb la selecció espanyola aquests darrers dies. Es tracta del partit d’homenatge a l’exjugador Antonio Adeva que van disputar a Bargas (Toledo) contra l’equip d’aquesta localitat. Un partit en benefici de l’ONG Mans Unides. Rafa Muñoz va contribuir a la victòria amb un gol de penal.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana