FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

10.06.2007 13:37

Els nous rivals del Barça a Honor

Cristina Collado


Leis Pontevedra i Armiñana València seran els nous rivals del Barça Senseit la pròxima temporada ja que són els equips que han aconseguit l’ascens de categoria. El Gestesa Guadalajara s’ha mantingut després d’una eliminatòria molt intensa.


El Barça Senseit ja coneix quins seran els seus pròxims rivals a la Divisió d’Honor, aquells equips que ocuparan la plaça dels descendits Martorell i Celta. Es tracta del Leis Pontevedra i de l’Armiñana València. La tercera plaça en discòrdia, la de l’equip d’Honor que promociona, l’ha pogut mantenir el Gestesa Guadalajara, que es manté a la màxima categoria després d’un duel molt intens contra el Marfil Santa Coloma.

El València arriba per penals

L’Armiñana València ha aconseguit el retorn a Divisió d’Honor tres anys després del seu descens en superar, als penals, al GSI Bilbo en el cinquè i definitiu partit de la sèrie del ‘playoff’ d’ascens. Els valencians van portar la iniciativa en el marcador i van arribar a gaudir d’un clar 1-3, que els bascos es van encarregar de remuntar en el darrer minut del partit. La pròrroga va acabar amb el resultat d’empat a 4 i en els penals, l’Armiñana va estar més encertat i va certificar el seu ascens a la màxima categoria. L'equip valencià es va desfer en la primera fase del Racing San Vicente en tres partits.

Segona fase

- GSI Bilbo – Armiñana València 2 – 2 (3 – 4)
- GSI Bilbo – Armiñana València 6 – 5
- Armiñana València – GSI Bilbo 4 – 4 (5 – 6)
- Armiñana València – GSI Bilbo 4 – 1
- GSI Bilbo – Armiñana València 4 – 4 (3 – 4)

Primera fase

- Armiñana València – Racing San Vicente 7 – 1
- Racing San Vicente – Armiñana València 4 – 3
- Racing San Vicente – Armiñana València 3 – 8


El Gestesa manté la categoria

Després d’una eliminatòria molt intensa contra el Marfil Santa Coloma, el Gestesa Guadalajara ha aconseguit mantenir la seva plaça a Divisió d’Honor. Els castellans s’han imposat en el cinquè partit als de Santa Coloma per un ajustat resultat de 2 a 1. Va ser un partit molt tens, en què no hi van haver gols en la primera part. A la represa, Tigrinho va avançar el Marfil Santa Coloma, però Carlinhos, primer, i Edigleuson, després, van capgirar el marcador en favor dels castellans.

En la primera eliminatòria, el Marfil Santa Coloma s’havia desfet del Tres Cantos en només dos partits. El Gestesa, per ser l’equip que promocionava de Divisió d’Honor, entrava en joc directament a la segona fase.

Segona fase

- Gestesa Guadalajara - Marfil Santa Coloma 1 - 0
- Gestesa Guadalajara - Marfil Santa Coloma 2 - 6
- Marfil Santa Coloma - Gestesa Guadalajara 1 - 3
- Marfil Santa Coloma - Gestesa Guadalajara 6 - 5
- Gestesa Guadalajara - Marfil Santa Coloma 2 - 1

Primera fase

- Marfil Santa Coloma - Tien 21 Uicesa Tres Cantos 6 - 1
- Tien 21 Uicesa Tres Cantos - Marfil Santa Coloma 4 - 6

Relleu entre gallecs

El Leis Pontevedra és l’altre equip que la pròxima temporada jugarà a la Divisió d’Honor. Ocuparan la plaça d’un altre conjunt gallec, el Celta de Vigo, que ha descendit aquesta temporada juntament amb el Martorell. Els de Pontevedra van superar en la primera fase l’Ocaña Puertas Uniarte per dues victòries a zero. En la segona eliminatòria, es va enfrontar als mallorquins de Manacor, els què va superar per tres victòries a una. Aquesta serà la segona vegada que el conjunt gallec estarà a la màxima categoria, agafant el relleu del què abans era l’equip Rias Baixas.

Segona fase

- Manacor - Leis Pontevedra 2 - 3
- Manacor - Leis Pontevedra 5 -3
- Leis Pontevedra - Manacor 2 - 1
- Leis Pontevedra - Manacor 2 - 1

Primera fase

- Ocaña Puertas Uniarte - Leis Pontevedra 9 - 10
- Leis Pontevedra - Ocaña Puertas Uniarte 4 - 3
Els nous rivals del Barça a Honor
La lluita pel títol, encara oberta
Pel que fa a la lluita pel títol, encara està en joc l’eliminatòria de semifinals. Boomerang Interviú va guanyar el Benicarló Onda Urbana en el primer partit. En l’altra semifinal, el Pozo Murcia es va imposar al Polaris World Cartagena. El segon partit es juga aquest diumenge, i en cas d’un tercer, seria l’altre diumenge 17 de juny.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana