FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

07.06.2007 17:54

Romero: adéu a dotze anys en blaugrana

Cristina Collado


Fran Romero deixa el FC Barcelona després de 12 anys al club. El porter blaugrana inicia ara, als 30 anys, una nova etapa en la seva vida, amb la nostàlgia de deixar el que ha estat casa seva.


Fran Romero és el jugador més antic de la plantilla del Barça Senseit. Va arribar al club blaugrana a la temporada 1995-96, amb només 18 anys. Al llarg d’aquests dotze anys de carrera esportiva vestit de blaugrana –excepte un parell de temporades que va anar cedit al Marfil Santa Coloma- el porter blaugrana ha acumulat grans i bons records.

Ara que acaba contracte i el club ha decidit no renovar-lo, Romero afronta una nova etapa en la seva vida, on encara no té clar si continuarà lligat al futbol sala o no: “Gairebé tota la meva vida esportiva he fet les dues coses, treballar i jugar a futbol sala, excepte en els últims tres anys –quan el van fer professional. Ara m’ho haig de plantejar d’una altra manera, veure més la família, tenir lliures els caps de setmana.” Recuperarà tot això, però no podrà evitar trobar a faltar el FC Barcelona: “Tinc una mica de nostàlgia, perquè sento com si marxés de casa meva. Però hi ha una altra vida fora i intentaré que vagi el millor possible.”

Els amics, el millor regal

QM3D3429.jpgD’aquests dotze anys al FC Barcelona, Romero es queda amb coses tant a nivell professional com personal. En l’àmbit personal, el porter blaugrana destaca l’allau d’amics que ha fet al llarg d’aquest temps: “M’emporto sobretot amics perquè he estat amb jugadors de tot el món que s’han convertit en grans amics, fins i tot d’alguns he estat el padrí de bodes.”

Pel que fa a l’àmbit esportiu, Romero està orgullós d’haver pogut fer el que li agradava: “M’emporto una carrera de 12 anys en què he estat fent el que m’agrada, que és jugar a futbol sala, i he gaudit molt.”

Amb Laporta, punt d’inflexió

La Junta Directiva de Joan Laporta va apostar fort des de la seva arribada pel futbol sala. Així ha estat com l’equip va aconseguir l’ascens de categoria i, amb els reforços d’enguany, s’ha mantingut. Així ho ha viscut Romero: “Amb Laporta es va iniciar un projecte que havia de durar tres anys. En el primer calia pujar l’equip a Divisió d’Honor, i es va aconseguir; en el següent, ens havíem de mantenir; i la pròxima temporada s’ha d’acabar el projecte fent un bon equip que lluiti per les places de dalt, i suposo que també lluitar per algun títol.”

Romero: adéu a dotze anys en blaugrana
La situació del Marfil
Només ha deixat de jugar al Barça dos anys, les temporades 2001-02 i 2003-04, quan va anar cedit a les files del Marfil Santa Coloma. Aquest equip és, precisament, un dels equips que estan lluitant actualment per fer-se un lloc una altra vegada a la Divisió d’Honor. Divendres juguen el cinquè i definitiu partit contra el Gestesa. Romero confia que puguin aconseguir l’ascens: “Tinc amics allà i he anat a veure alguns partits. M’agradaria que pugés a Divisió d’Honor perquè així hi hagi un altre equip català a la màxima categoria.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana