FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

03.06.2007 16:29

Javi Rodríguez, operat amb èxit

www.fcbarcelona.cat


Javi Rodríguez ha estat operat del turmell esquerre, per solucionar una lesió traumàtica que patia des de principis de temporada. El jugador estarà entre quatre i sis setmanes de baixa.


La temporada ha estat molt dura i ara que s’ha acabat la Lliga és moment de solucionar els problemes físics d’alguns jugadors. Un d’aquests és Javi Rodríguez. El jugador blaugrana va tenir a principis de temporada certs problemes físics al turmell, que ha solucionat ara amb una intervenció quirúrgica.

Un mes aproximat de baixa

Els Serveis Mèdics del FC Barcelona han explicat mitjançant un comunicat mèdic que “el jugador de la secció de futbol sala Javier Rodríguez ha estat sotmès a una intervenció quirúrgica que ha consistit en una artroscòpia de neteja per solucionar una lesió traumàtica al seu turmell esquerre”. El ‘7’ barcelonista ha estat operat pel Dr. Ramon Cugat.

El temps de baixa previst oscil·larà entre les quatre i les sis setmanes.

Foto: Arxiu
Foto: Arxiu
Un reforç de luxe
Javi Rodríguez va arribar a principis d’aquesta temporada per encapçalar el nou projecte del Barça Senseit. Després de nou anys al Playas de Castelló, on ho va guanyar tot, el capità de la selecció espanyola va voler venir al club blaugrana per fer d’aquest equip un referent dins la Divisió d’Honor. De moment, ha aconseguit mantenir la categoria; la pròxima campanya espera deixar el Barça entre els vuit primers classificats.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana