FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

01.06.2007 17:39

En constant renovació

Carles Cascante


El FC Barcelona Senseit ja treballa amb vista a la pròxima temporada. Aquest divendres s’ha confirmat de forma oficial que sis jugadors no formaran part de la plantilla 2007-08.


Els jugadors als que ja s’ha informat que no continuaran la propera temporada són: Francisco Jesús Gómez, ‘Paco Gómez’; Manuel Collado, ‘Manolín’; el fins ara capità Fran Romero i Claudio de Jesús Ribeiro, ‘Claudinho’, jugador que va arribar al mercat d’hivern per substituir el lesionat ‘Chico’. Finalment, el porter Julio Alberto Gracia anirà cedit a un equip encara per concretar.

Adéu al capità i a ‘Manolín’

El porter Fran Romero, un dels referents d’aquest Barça en les últimes temporades, es desvincula del club. Després de 10 temporades defensant la samarreta blaugrana, el capità marxa del club amb el cap ben alt. Dos ascensos, els de la temporada 1999-00 i el de la temporada 2005-06, són els seus millors records amb un equip, al qual va arribar amb tan sols 18 anys.

L’ala Manuel Collado, més conegut com ‘Manolín’, deixa el Barça després de tres temporades. Dues d’elles a la Divisió de Plata i l’última a la Divisió d’Honor, on ha contribuït a la permanència de l’equip de Marc Carmona entre els més grans.

‘Paco Gómez’ i Julio Gracia

De testimonial podem catalogar els passos de ‘Paco Gómez’ i Julio Alberto Gracia, pel que fa a minuts disputats aquesta temporada amb la samarreta del Barça Senseit. Després de dues temporades al club, la seva importància dins del vestidor, però, ha resultat cabdal per trobar l’equilibri perfecte que requereix un conjunt que buscava mantenir-se en la màxima categoria en l’any del seu retorn a la Divisió d’Honor. El porter, però, a causa de la seva projecció i joventut, serà cedit.
En constant renovació
‘Chico’, el primer fitxatge
Francisco Carlos de Carvalho, més conegut com ‘Chico’ en el món del futbol sala, serà, és el ‘primer fitxatge’ de la temporada 2007-08. El jugador, que aquesta temporada va patir una greu lesió de lligaments encreuats, ha estat pràcticament tota la temporada en blanc i va reaparèixer aquest dijous en un amistós jugat davant el Montornés, equip de la Divisió de Plata. ‘Chico’, per tant, és el primer reforç que tindrà un equip que espera noves incorporacions en les properes setmanes. El seu substitut en el mercat d’hivern va ser ‘Claudinho’, que també s’acomiada a final de temporada.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana