12.05.2007 19:18

La permanència està assegurada

Meritxell Infante

El Barça Senseit ha assegurat la permanència a Divisió d’Honor a falta d’una jornada per finalitzar la lliga. Els blaugranes han caigut a la pista del MRA Navarra (7-3) però la derrota del Gestesa davant el Caja Segovia els dóna la tranquilitat.

El Barça Senseit ha encaixat una derrota a la pista del MRA Navarra per 7 a 3 en un partit que els blaugranes volien guanyar per no haver de patir amb la resta de resultats de la jornada. Però els de Marc Carmona no s’han pogut evitar el patiment i un cop finalitzat el seu partit han estat esperant els marcadors dels seus principals perseguidors. La sort els ha afavorit i l’equip de futbol sala blaugrana s’ha assegurat la permanència tot i la derrota. Tant Gestesa Guadalajara com Martorell han perdut els seus respectius partits, pel que el conjunt de Carmona pot respirar tranquil a falta de només una jornada.

Un partit coll amunt

Els blaugranes han començat molt bé el seu partit i en els deu primer minuts han fet un gran joc. Els de Carmona s’han avançat amb un gol de Rafa Muñoz al minut 12, amb el qual aconseguien el més difícil del partit, posar-se per davant del marcador a la pista del sisè classificat. Però la resposta dels navarresos un minut després, un gol d’Ortiz, ha sorprès els blaugranes, que no han sabut reaccionar i refredar el partit. El Xota ha aprofitat el desconcert blaugrana per ampliar les distàncies amb dos gols al contratac, obra de Alexandre i Arnaldo. Amb el 3 a 1 s’ha arribat al descans.

Segona part desesperada

El Barça Senseit ha intentat millorar el resultat a la segona part, però els navarresos s’han tancat al darrera i han esperat l’error dels blaugranes. D’aquesta manera els locals han encadenat 5 gols de contratac que han deixat els de Carmona sense arguments. Amb el 6 a 1 al marcador, el tècnic blaugrana ha tret el porter i i han aconseguit reduir distàncies amb dues dianes de Pedrinho i Fran Serrano. El MRA Navarra tancava el marcador amb el 7 a 3 definitiu.

Tensa espera

El partit dels blaugranes ha finalitzat abans que la resta i tot l’equip ha hagut d’esperar uns minuts abans de conèixer la seva sort, amb la resta de resultats pendents. Durant el partit, la banqueta havia anat rebent marcadors, però fins que no han estat favorables no els han volgut comunicar als jugadors. Tot i la derrota, els blaugranes han pogut celebrar la permanència i ara només esperen acomiadar la temporada amb una victòria a la darrera jornada al Palau per dedicar-li a l’afició culé.

La fitxa
MRA NAVARRA, 7
FC BARCELONA SENSEIT, 3

MRA Navarra: Juanito, Ortiz, Javi Esverri, Lukaian, Arnaldo –cinc inicial- De, Alexandre, Charly, Rafa Usín,Paulinho

FC Barcelona Senseit: Arjona, Javi Rodríguez, Fran Serrano, Dani Fernández, Pedrinho –cinc inicial- Claudinho, Manolín, Valtinho, Marcelinho, Rafa Muñoz

Gols: 0-1 Rafa Muñoz (m.12), 1-1 Ortiz (min.13), 2-1 Alexandre (m.15), 3-1 Arnaldo (m.18) 4-1 Charly (m.28), 5-1 Lukaian (m.31) 6-1 Rafa Usín (m.34), 6-2 Pedrinho (m.36), 6-3 Fran Serrano (m.38) 7-3 Ortiz (m.39)

Àrbitres: Rabadán Sáinz i Rodríguez García