FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

27.04.2007 13:06

Descans fins dilluns

Cristina Collado


El primer equip de futbol sala té descans fins dilluns. Aquest cap de setmana no hi ha competició i l’equip aprofita aquesta aturada per recuperar forces de cara al compromís contra el Gestesa Guadalajara.


Ja només queden tres jornades perquè conclogui la fase regular de la lliga. Les opcions a la part baixa de la classificació estan encara obertes per a molts equips. A Martorell, Gestesa, Barça Senseit i DKV només els separen dos punts. Qui es salvarà i qui jugarà la promoció o baixarà de categoria directament no se sabrà fins l’últim moment.

La pròxima setmana, però, es podrien aclarir moltes coses. El Gestesa Guadalajara visita el Palau Blaugrana en el què serà, de ben segur, el partit de la temporada per al Barça Senseit. Els homes de Marc Carmona són tretzens amb 25 punts, mentre que els de Guadalajara només tenen un punts menys, 24, i a hores d’ara ocupen plaça de promoció. La victòria o la derrota canviaria, doncs, el dibuix de la part baixa de la classificació.

Recuperar forces

Davant d’aquest important compromís, doncs, anirà bé aquest descans. L’aturada en la competició fa que l’equip pugui descansar aquest cap de setmana i agafar forces per la pròxima setmana. Així, a més, s’acabaran de recuperar alguns dels jugadors tocats. Qui es troba en millor forma és Javi Rodríguez, que no va jugar contra el Boomerang per un trau a la cella, però aquesta setmana s’ha estat entrenant amb normalitat. Dilluns, en principi, li trauran els punts.

Pel que fa a Fran Serrano i Claundihno, amb una contusió al peu dret i amb una elongació a l’adductor de la cama dreta, respectivament, no s’han entrenat amb l’equip aquesta setmana però es preveu que ja ho puguin fer a partir del mateix dilluns.

Descans fins dilluns
Els últims enfrontaments
Jornada 28:
Barça Senseit-Gestesa Guadalajara (dissabte, 5 de maig)

Jornada 29:
MRA Navarra-Barça Senseit (12-13 de maig)

Jornada 30:
Barça Senseit-Azkar Lugo FS (19-20 de maig)

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana