FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

24.04.2007 11:14

Recuperar efectius

Aquesta és una setmana clau per recuperar els jugadors tocats de futbol sala. El pròxim cap de setmana no hi ha competició, i la infermeria del Barça ha de buidar-se per afrontar amb garanties el tram final de temporada.


L’equip va viatjar minvat a Madrid, on va perdre contra el Boomerang Interviú (4-2). Ni Javi Rodríguez, ni Fran Serrano ni Manolín van poder acompanyar l’equip. A la pista madrilenya, a més, es va lesionar Claudinho, que no va poder acabar el partit. Aquesta setmana en què no hi ha competició és ideal perquè l’equip recuperi el seu millor estat de forma i surtin de la infermeria tots aquests jugadors. Tenir l’equip al cent per cent és vital per afrontar el tram final de temporada, començant per l’importantíssim matx contra el Gestesa, que es jugarà el cap de setmana del 5 i 6 de maig.

Repàs a l’estat de la infermeria blaugrana:

Javi Rodríguez: durant l’entrenament del passat dijous es va fer un trau a la cella. En una jugada fortuïta amb Paco Gómez, quan tots dos anaven a lluitar una pilota amb el cap, la topada va lesionar Javi a la cella esquerra, on li van aplicar vuit punts. Aquest dilluns s’ha entrenat amb el grup, però amb la precaució que cap pilota li anés a la cara.

Fran Serrano: en un entrenament la setmana passada va patir un cop al peu dret, que li va provocar una contusió a l’os sesamoideu (un dels ossos que es troben sota el dit gros del peu). Fa treball al gimnàs i aquesta setmana segurament no forçarà el peu, per reincorporar-se a l’equip la pròxima setmana.

Claudinho: va patir una petita estrebada muscular a l’adductor de la cama dreta en la segona part del partit contra el Boomerang. Partit, que no poder acabar. L’ecografia que li han practicat als Serveis Mèdics del club confirma que pateix una petita elongació. Per aquesta raó durant aquesta setmana farà treball de fisioteràpia per poder reincorporar-se a l’equip dilluns.

Manolín: tampoc va viatjar a Madrid degut a una gastroenteritis que no li va permetre entrenar-se amb el grup la passada setmana. Aquest dilluns ja ha treballat amb l’equip amb total normalitat.
Recuperar efectius
“Tots ‘a tope’ contra el Gestesa”
Claudinho confia en recuperar-se, al igual que els seus companys, aprofitant aquesta setmana sense competició. Així, explica el tanca brasiler, l’equip podrà recuperar forces per afrontar el difícil compromís contra el Gestesa Guadalajara, rival directe: “Desitjo que contra el Gestesa estiguem tots ‘a tope’ per sumar els tres punts que són importantíssims.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana