FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

23.04.2007 13:00

S’atura la competició

El pròxim cap de setmana no hi haurà competició de futbol sala, pels compromisos internacionals (tot i que finalment s'han suspès). El Barça reprendrà la competició el 5 de maig contra el Gestesa.


La selecció espanyola havia de disputar dos partits amistosos contra la selecció de l’Iran el pròxim cap de setmana. Per aquesta raó, al calendari ja es va preveure que la jornada 28 s’ajornaria fins al cap de setmana del 5 i 6 de maig. Finalment, però, els amistosos s’han suspès, però el calendari no es pot moure. Així doncs, aquest cap de setmana hi ha aturada en la competició.

El Gestesa, el pròxim rival

El FC Barcelona Senseit reprendrà la mateixa contra el Gestesa. Serà el partit de l’any ja que els dos equips estan lluitant per quedar-se a la Divisió d’Honor la pròxima temporada. El Barça és tretzè amb 25 punts, i ara per ara està fora de les places perilloses. El Gestesa, per la seva banda, té un punt menys que els blaugranes, i ocupa plaça de promoció. L’espectacle i la rivalitat està garantida. En el partit d’anada, el resultat va ser d’empat a dos a la pista de Guadalajara.

S’atura la competició
L’equip s’entrena fins dijous
Tot i que no hi ha competició l’equip s’entrenarà durant aquesta setmana. Hi ha previstos quatre entrenaments: dilluns, dimarts i dimecres a la tarda, i dijous al matí. A partir de divendres l’equip gaudirà d’un cap de setmana de festa per reprendre la competició el dilluns 30 d’abril amb tota la força necessària per a l’important compromís contra el Gestesa.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana