FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

20.04.2007 12:03

Dani: “Ens hem de creure que podem puntuar”

El Barça Senseit visita dissabte la pista del Boomerang Interviú amb l’ambició de sumar algun punt. Saben que han de fer un partit “perfecte”, i l’afronten amb la convicció que “podem puntuar”.


Dani Fernández va iniciar-se en el futbol sala en les categories inferiors del Boomerang Interviú. De la seva època al conjunt madrileny, però, només queda un jugador, el tanca Julio, un dels més veterans de l’equip. Dani reconeix que la gesta de sumar algun punt al feu dels de Jesús Candelas és molt complicada, però tot i això s’ho han de creure: “Si podem guanyar, ja ho han fet altres equips com Carnicer. Només ens ho hem de creure i anar allà a puntuar.”

Fins i tot l’utiller juga bé

qm3d0732.jpgEl tanca del Barça Senseit ha estat incapaç de destriar els millors jugadors del Boomerang. Dani Fernández considera que tots i cadascun dels components de la plantilla tenen un altíssim nivell, i bromeja assegurant que fins i tot l’encarregat de material juga bé: “Cada jugador és molt bo. Tots són internacionals i tenen moltes taules. No es pot destriar quin és millor que l’altre. Si marxa un, n'entra un altre que també és bo. Crec que fins i tot l’utiller juga bé.”

Amb aquest panorama, els de Marc Carmona només es poden plantejar fer un partit “perfecte” si volen tenir opcions de sumar algun punt: “Hem de fer un partit perfecte en tots els aspectes. A la pista, a l’atac i en defensa, i sota els tres pals. I tot i això, et poden guanyar, ja que, per mi, és el millor equip del món.”

Amb forces renovades

L’empat a Segòvia i la victòria davant del Pozo fan que el Barça Senseit encari el partit de dissabte amb forces renovades: “L’afrontem amb ganes, després del partit contra el Playas, quan vam jugar tan bé. Ara estem bé per afrontar el tram final de la temporada, i això és primordial.”
Dani: “Ens hem de creure que podem puntuar”
Gestesa, partit clau
Després de la visita a la pista de Boomerang Interviú, al Barça Senseit li quedaran dos partits a casa i un fora. D’aquests tres compromisos, el més important, segons destaca Dani Fernández, serà el partit contra el Gestesa Guadalajara, per la rivalitat directe: “Hem de donar la cara en els partits que ens queden, sobretot contra el Gestesa, que és un rival directe, directe. Si guanyem, ja tindrem molt fet.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana