FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.04.2007 13:16

Vigilar el contraatac

El Barça Senseit s’enfronta dissabte al Playas de Castellón. És dels equips més golejadors de la Lliga, i per això l’entrenador Marc Carmona adverteix que hauran de vigilar els contraatacs.


Marc Carmona ha analitzat per a Barça TV i www.fcbarcelona.cat el pròxim rival i com haurà de jugar el Barça Senseit:

Canvi d’entrenador, canvi de sistema

“Fa tres setmanes van canviar d’entrenador (ara els entrena Fran Torres) i això ha repercutit respecte al Playas de la primera volta. És el tercer equip més golejador de la Lliga, té molta qualitat per finalitzar. Potser no estan tan bé al darrere, ja que han encaixat més gols dels que estava previst. Però ara estan defensant molt bé, en mitja pista, per intentar agafar-te al contraatac. Tenen un equip amb l’actitud de deixar-te fer i esperar les errades per sortir ràpid. Tot i que ara no estan tan bé, disposen d’una plantilla que hauria de tenir el ‘play-off’ assegurat.”

Tres referències a l’atac

“Si mirem els números, Fernandao és el Pitxitxi de la Lliga i, per tant, és el jugador més perillós. Però també tenen Pablo, que és un jugador molt ràpid, i Dani Salgado, que constantment busca l’u contra u. Aquests tres jugadors marquen la pauta ofensiva. Al darrere, tenen André, Euler o Josema, que són tres jugadors amb molta experiència, són tots internacionals amb els seus països, i defensivament tenen molt nivell.”

Jugar com a Segòvia

“Hem de fer un partit semblant al de Segòvia, pel que fa a la intensitat, a la pressió, al treball i a l’aspecte defensiu. Quan ens esperin al darrere, hem d’intentar no perdre la pilota en la primera línia per evitar els contraatacs, i intentar finalitzar sempre les jugades.”
Vigilar el contraatac
Optimisme després de Segòvia
“Estem bé, sobretot després de recuperar la línia de Segòvia, ja que portàvem dues derrotes consecutives. La resposta de l’equip a Segòvia va ser molt bona. Vam tornar a ser l’equip aquell que defensa molt bé i encaixa pocs gols, i vam estar molt a prop de guanyar. Per la línia i per l’esperit que vam demostrar hem de ser optimistes de cara al que ens queda de temporada.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana