FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

12.04.2007 18:37

Javi Rodriguez: “Hem de guanyar nou punts”

Davant la recta final de la temporada, Javi Rodríguez espera sumar els punts suficients per sortir del perill: “Si no volem tenir problemes hem de guanyar nou punts.” Els primers tres, aquest dissabte contra el Playas.


Al Barça Senseit li queden cinc partits fins que conclogui la Lliga regular, i tres d'aquests seran al Palau Blaugrana. L'equip confia a aprofitar la força de la seva afició per sortir de la zona de perill. Javi Rodríguez s'ha mostrat així de contundent en el programa de Barça TV ‘Zona Mixta': “Si no volem tenir problemes hem de guanyar nou punts.” En aquest sentit, l'ala barcelonista ha assegurat que “els partits a casa són importantíssims, són els que ens donaran la salvació. Tot comença aquesta dissabte per guanyar els tres punts, i l'afició ha d'estar amb nosaltres.”

Aquest dissabte el Barça Senseit s'enfrontarà, precisament, amb l’exequip de Javi Rodríguez, el Playas de Castellón. A una banda queden els sentimentalismes. El ‘7' blaugrana, acostumat a estar en la cimera del futbol sala, observa la part alta de la classificació des de la distància i confia a salvar l'equip de la promoció i del descens. Encara que no amaga que no serà fàcil: “Són cinc finals per a nosaltres, i per això hem d'intentar solucionar-les com abans millor per no posar-nos nerviosos.”

Un rival en hores baixes però amb el Pitxitxi

El Playas de Castellón és setè, amb 36 punts, els mateixos que l’Azkar Lugo i el Carnicer, vuitè i novè. Encara que es troba entre els vuit primers classificats i ara per ara jugaria els ‘play-off’ pel títol, no està en el seu millor nivell. Javi Rodríguez ho sap, encara que no vol confiar-se: “No està passant per una de les seves millors temporades, però cal mantenir el respecte perquè no deixa de ser el Playas.”

Mostra del potencial dels de la plana, és la presència en la seva plantilla del Pitxitxi de la Lliga, Fernandao, amb 35 gols: “A Fernandao l’haurem de vigilar molt, té molt gol. És el Pitxitxi de la Lliga i és un jugador molt important per al Playas.” El Playas té potencial a l'atac, però al darrere, moltes vegades queda desprotegit. No obstant això, malgrat la diferència de punts (el Playas en setè amb 36 i el Barça Senseit catorzè amb 22) només els separen tres gols en contra –90 per 93, respectivament–. Per això mateix cal aprofitar aquest flanc, com explica Javi: “Al Playas li agrada jugar molt a la contra i això
Javi Rodriguez: “Hem de guanyar nou punts”
Un partit especial
Javi Rodríguez va créixer com a jugador a les files del Playas de Castelló. És l'equip que el va catapultar a l'elit, i per això guarda un bon record: “És especial per mi enfrontar-me al Playas, on m’he format com a jugador i com a persona. Ho he guanyat tot amb aquest equip.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana