FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

09.04.2007 11:16

Tot obert

Continua el dubte sobre el desenllaç final de la lliga regular a la part baixa de la classificació. El Barça va sumar només un punt, però molt valuós, ja que els seus rivals directes tampoc van guanyar.


Dos equips baixen de categoria i un juga la promoció. Queden cinc jornades i a la part baixa de la classificació, concretament entre els últims cinc classificats, la situació està bullint. Només hi ha sis punts de diferència entre tots cinc, i la cosa canvia molt poc jornada rera jornada.

Punt important

Una jornada més, el Barça Senseit manté les seves possibilitats de sortir de les zones de perill. L’empat a dos a la pista del Caja Segovia, cinquè classificat amb 41 punts, ha estat un pas molt important per als de Marc Carmona. I més si es té en compte que els seus rivals directes tampoc van poder guanyar.

El Celta va perdre a la pista del Playas de Castellón (5-1) i continua en la darrera posició. Pel que fa a Gestesa i Martorell, van empatar igual que el Barça. Els de Guadalajara van plantar-li cara al Lobelle amb un empat a tres. Continuen en places de descens però només a dos punts del Barça Senseit. El Martorell també va sumar un punt, contra el Benicarló (1-1), i es manté fora de perill només un punt per sobre del Barça.

A l’espera del DKV

D’aquesta 25ena jornada de Lliga encara falta un partit per disputar-se. Es tracta de l’enfrontament entre el Boomerang Interviú i el DKV Saragossa, que es jugarà dimarts a la nit. La participació del conjunt madrileny en la Copa Intercontinental no l’ha permès jugar el corresponent partit de Lliga.

Tot obert
La classificació
12. DKV Saragossa 23
13. Martorell FS 23
14. FC Barcelona Senseit 22
15. Gestesa Guadalajara 20
16. Cometal Celta de Vigo 17

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana