Futbol Sala

07.04.2007 20:52

Un punt valuós a domicili (2-2)

El Barça Senseit ha empatat a dos gols en la seva visita a la complicada pista del Caja Segovia, el cinquè classificat de la Divisió d’Honor. Amb aquest punt, doncs, els blaugranes es mantenen vius en la seva lluita per aconseguir la permanència.

Aquest dissabte s’ha vist a un Barça ben diferent del que es va veure el cap de setmana passat al Palau. Els blaugranes s’han recuperat de la desfeta contra el Polaris World Cartagena i en aquesta 26ª jornada de lliga han empatat contra el Caja Segovia (2-2), en un partit on els blaugranes s’haurien pogut endur els tres punts perfectament. Els homes de Marc Carmona s’han avançat 0-2 i haurien pogut sentenciar, però han perdonat i els locals han pogut salvar un punt. De totes maneres l’empat tampoc és dolent, ja que puntuar a domicili sempre és un bon resultat i més en la delicada situació en què es troba l’equip. A més, rivals directes com el Celta, el Cestesa i el Martorell tampoc han aconseguit els tres punts en els seus respectius partits i això encara dóna més opcions els blaugranes de cara a aconseguir la permanència.

Domini blaugrana en la primera

El FC Barcelona Senseit ha sortit a la pista del Caja Segovia a mossegar, conscient que no pot perdonar en cap dels partits que resten fins a final de temporada si vol assolir la permanència. A més, els blaugranes tenien ganes de netejar la imatge donada en l’últim partit contra el Polaris World Cartagena i per això en els primers minuts ha sortit especialment motivat. El domini blaugrana s’ha traduit ben aviat amb el primer gol pels homes de Marc Carmona, que s’han avançat gràcies a un gol de Juan Carlos López en el minut 11 de partit. El gol ha donat confiança a l’equip, que ha jugat molt ben posicionat sobre le terreny de joc i amb gran profunditat en atac. El Caja Segovia, per la seva banda, no trobava la manera de superar la defensa blaugrana i la primera part ha acabat amb 0-1.

De la sentència a l’empat

A la represa, el Barça ha continuat molt fi en els primers minuts i ràpidament s’ha col•locat amb el 0-2. En el minut 22, Dani Fernández s’ha tret un espectacular xut amb la cama esquerra que ha entrat per l’escaire de la porteria defensada per Cidao. El Barça hauria pogut sentenciar el partit en diverses ocasions, sobretot en una contra conduida per Manolín i Javi Rodríguez. Els blaugranes, però, han perdonat i el Caja Segovia ha pogut empatar. En el minut 27, Tobe ha reduit diferències amb un gol afortunat, que després de diversos rebots ha acabat entrant dins la porteria d’Arjona. I a dos minuts pel final, una possible falta no xiulada sobre Fran Serrano ha acabat convertint-se en una acció de contraatac que els locals han aprofitat per posar el 2-2 en l’electrònic.
Al final, empat i un punt valuós, però que deixa mal regust de boca pel gran treball que ha fet l’equip.
LA FITXA

CAJA SEGOVIA, 2
FC BARCELONA SENSEIT, 2

Caja Segovia: Cidao, Isco, Pipe, Igor i Diego -cinc inicial-; Juanlu, Carlos, Guga, Lin, Tobe i Rubén.

FC Barcelona Senseit: Arjona, Juan Carlos López, Rafa Muñoz, Javi Rodríguez, Fran Serrano -cinc inicial-; Pedrinho, Valtinho, Dani Fernández, Manolín, Claudinho, Marcelinho i Julio.

Gols: 0-1, Juan Carlos López (min. 11); 0-2, Dani Fernández (min. 22); 1-2, Tobe (min. 27); 2-2, Tobe (min. 38).

Àrbitres: Srs. Agustín Herrero i Carlos Rubio.