FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

06.04.2007 18:30

Recuperar el bon joc contra el Caja Segovia

La derrota contra el Polaris va ser un cop molt dur, però va permetre fer una lectura positiva: el Barça Senseit segueix en la mateixa posició. Però no s’han de deixar escapar més punts, i la primera prova serà dissabte contra el Caja Segovia.


Aquesta és la premissa amb què els jugadors barcelonistes afronten els últims partits de la fase regular. Encara ocupen plaça de promoció, però queden sis enfrontaments per millorar la situació. Encara que no serà gens fàcil, com recorda Fran Serrano: “Queden sis partits difícils i hem d’intentar guanyar tres si volem sortir de la promoció. És difícil perquè no hem guanyat tres partits seguits en tot el que portem de temporada, però hem de serrar les dents i sortir endavant.”

La primera prova serà aquest dissabte a les 18:30 hores contra el Caja Segovia. Serrano confia que l’equip torni a recuperar el bon joc que estaven oferint en les últimes jornades per endur-se’n la victòria: “Hem de tornar a jugar enrere i defensant molt fort per sortir al contraatac”. Però per fer això cal, en primer lloc, no perdre la pilota. Així, tal com destaca l’ala barcelonista, “els contraatacs que es facin seran els que fem nosaltres”.

Un rival en ratxa

QM3D1839.JPGSobre el Caja Segovia, quart classificat a la taula de classificació, Fran Serrano recorda que arriba “en ratxa”. Més enllà d’algun jugador en particular, destaca el bloc: “Han fet un equip molt fort, amb jugadors joves, però veterans i amb una gran experiència ja que la majoria han jugat a la Divisió d’Honor.” I el resultat d’això està clar que els ha anat bé: “‘A priori’ no havien de ser tan amunt a la classificació, però ho han fet molt bé i ara són quarts.”

La derrota contra el Celta, més dura

El Barça Senseit ho havia començat a fer bé també. Després de la victòria contra el Pozo, els de Marc Carmona van enllaçar dues victòries i dos empats, però la davallada contra el Celta els ha tornat enrere. Fran Serrano assegura que “va fer més mal la derrota contra el Celta” que contra el Polaris, ja que es tractava d’un rival més directe. Sigui quina sigui la derrota més cruenta, el que està clar és que no es poden deixar escapar més punts. Cal sumar el màxim dels 18 punts en joc.
Recuperar el bon joc contra el Caja Segovia
Bona primera part
Costa treure alguna cosa positiva de la derrota contra el Polaris, però el vestidor n’ha trobat. En la primera part es va veure un bon Barça Senseit, que es va sentir desbordat a la segona part: “La primera part no va anar tan malament. L’equip va jugar bé, a l’atac, pressionant. Però a la segona part ens va poder l’ansietat en veure que el rival se n’anava en el marcador i que no se’ns podia escapar aquest partit. Això ens va fer perdre els papers i no vam jugar com estàvem acostumats en les darreres jornades.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana