FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

02.04.2007 17:22

Javi, novament coronat

Javi Rodríguez és un dels jugadors espanyols de futbol sala més guardonats a nivell individual. Aquest dissabte li van lliurar el premi al millor jugador del 2005, sobretot per la seva actuació al Mundial de la República Txeca.


Va arribar al Barça a principis d’aquesta temporada amb l’ambició de consolidar l’equip en la màxima categoria. Els seus nou anys al Playas de Castelló el van portar a l’elit del futbol sala, ja que amb l’equip de la Plana ho va guanyar tot: Lliga, Copa, Supercopa i UEFA, alhora que s’erigia com a capità i referent de la selecció espanyola.

El currículum de Javi Rodríguez és, sens dubte, el d’un referent inapel•lable del futbol sala. La seva visió de joc i el seu esperit de lideratge l’han portat a guanyar, a banda dels títols amb els seus equips, diversos reconeixements a nivell personal. El dissabte passat el van tornar a coronar amb un altre. Es tracta del ‘Futsalplanet Award’ com a millor jugador del 2005.

Màxim golejador

Aquell any Javi Rodríguez va guanyar la seva segona Copa d’Europa amb la selecció espanyola, disputada a la ciutat d’Ostrava, a la República Txeca. L’ala de Santa Coloma de Gramenet va acabar el campionat com a màxim golejador del seu equip, empatat a tres gols amb el seu company Andreu. A més, en aquella temporada 2004-05, Javi Rodríguez va marcar 34 gols amb la samarreta del Playas de Castelló. Gestes que van fer que els entrenadors de futbol sala components del Futsalplanet l’hagin tornat a coronar.

Tots els seus títols individuals

2005: Millor jugador de l’any
2004-05: Pilota de Plata, pel 2n millor jugador del món
2004-05: Millor ala dret de la Lliga
2000-01: Millor jugador de la LNFS
2000-01: Millor ala dret de la Lliga
Javi, novament coronat
Problemes en el lliurament del premi
Els Futsalplanet Awards van tenir problemes amb l’organització del premi i per això la temporada passada no es va poder celebrar l’edició corresponent a aquests premis. És per això que el lliurament del millor jugador del 2005 s’ha hagut de fer ara, gràcies a la col•laboració del club. L’entrega es va fer aquest dissabte abans del partit del FC Barcelona Senseit davant el Polaris World Cartagena.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana