FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

01.04.2007 13:42

Del Barça Senseit a l’Udinese

Ignasi Sitges, metge del Barça Senseit, deixarà de seure’s a la banqueta barcelonista per fer-ho a la de l’equip italià de futbol de l’Udinese. Content amb aquesta oportunitat, reconeix que no és fàcil deixar el Barça.


La secció de futbol sala del Barça Senseit ha dit adéu aquesta setmana al seu metge, Ignasi Sitges. El doctor ha rebut una oferta de l’equip de futbol de l’Udinese, i després de xerrades amb el FC Barcelona i amb el conjunt italià, ha decidit aprofitar aquesta oportunitat. Sitges acabarà la temporada a Itàlia, on té contracte fins a finals de la pròxima campanya.

L’estada que l’Udinese va fer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper fa uns mesos va obrir la llauna. Allà els responsables de l’equip d’Udine van expressar la seva necessitat de trobar un metge que dirigís mèdicament els seus jugadors. El mentor d’Ignasi Sitges el va proposar per fer-s’hi càrrec, i després d’una reunió amb el president de l’entitat italiana, i d’una estada a les instal•lacions del club italià, es va concretar l’acord.

“Deixar del Barça costa”

Ignasi ha dedicat la major part de la seva carrera professional al futbol sala. Però a can Barça només ha estat aquesta temporada, però suficient com perquè ara li costi fer aquest canvi: “És una aventura nova, i estic il•lusionat en el projecte, però deixar el Barça costa.” Serà la primera vegada que treballi en futbol i l’empresa promet.
Del Barça Senseit a l’Udinese
Medina, el nou metge de l’equip
A partir d’ara, un altre metge de la casa es farà càrrec de la secció del futbol sala. Serà David Medina, que fins ara formava part dels Serveis Mèdics del Barça, serà fins a final de temporada el màxim responsable mèdic del futbol sala. Després es decidirà si continua la pròxima campanya o no.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana