Futbol Sala

31.03.2007 22:10

Massa càstig per la feina feta (1-10)

El Barça Senseit ha perdut contra el Polaris World Cartagena, segon classificat de la Lliga, per un contundent (1-10), massa càstig pel treball fet. Tot i la derrota, però, els de Carmona continuen en la mateixa posició.

Abans de l’inici del partit el jugador del Barça Senseit, Javi Rodríguez ha rebut el premi com a millor jugador del passat europeu i l’equip cadet del club ha rebut el reconeixement del Palau, desprès de proclamar-se campió de la seva competició, sis jornades abans de finalitzar la Lliga.

Una bona primera part

Els blaugranes han realitzat una bona primera part. Ben posicionats defensivament i jugant la pilota per crear ocasions, des de l’inici del matx han fet esforçar-se de valent a Cristian, porter del Polaris World Cartagena. Els jugadors visitants també han plantejat un sòlid sistema defensiu que, conjugat amb el seu talent ofensiu, han fet possible que en un marge de trenta segons, dos gols hagin pujat al marcador.

Però els homes de Marc Carmona no han defallit i el seu empeny i la solidesa en el seu joc han donat el seu fruit amb un gran gol de Rafa Muñoz que apretava el marcador. La pressió blaugrana ha tingut recompensa arribant a conseguir, a manca de 3’ 45” per la fi del primer temps, la cinquena falta de Polaris. A una sola falta del doble penal el FC Barcelona Senseit ha sofert dues possibles faltes que els àrbitres no han assenyalat. A manca de 1’45” Simi ha posat l’un a tres al marcador i el partit molt difícil pel Barça.

Decidit ben aviat

L’inici de la segona part ha estat encara més clau que la fi de la primera. Als 15 segons Lenisio ha posat l’un a quatre al marcador i ha acabat decidint el partit. El Barça ha continuat amb la lluita però malgrat els esforços i la voluntat de remuntar, a manca de 10 minuts ja s’ha jugat amb Javi Rodríguez de porter-davanter, l’efectivitat de Polaris World ha estat excepcional convertint un de cada dos llançaments que ha realitzat i arribant a una diferència excessiva pel que s’ha vist al Palau.

La fitxa
FC Barcelona Senseit: Fran Romero, Claudinho, Javi Rodríguez, Pedrinho-equipo inicial- Manolin, Marcelinho, JC López, Fran Serrano, Valtinho, Dani Fernàndez, Rafa Muñoz (1) y Paco Arjona.

Polaris World: Cristina, Ciço, Lenisio (2), Torras, Simi (4)- equipo inicial- Tobias (1), Fali (1), Orol, Balo (1), Rafa (1).

Gols: 0-1 (Lenisio min 5), 0-2 (Fali min 6), 1-2 (Rafa Muñoz min 11), 1-3 (Simi min 19); 1-4 (Lenisio min 21), 1-5 (Rafa min 25) 1-6 (Simi min 31), 1-7 (Simi min 31), 1-8 (Simi min 32), 1-9 (Balo min 34) 1-10 (Tobias min 40)

Àrbitres: Hidalgo Tamayo y Jurado Rincón.