FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

30.03.2007 12:10

Sense marge d’error

El Barça Senseit rep aquest dissabte (19:45 hores, Palau Blaugrana) el Polaris World Cartagena. Segons destaca un dels seus exjugadors, Manolín, “ja no hi ha marge d’error”.


Queden set partits i, com assegura el vestidor del Barça Senseit, són “set finals”. El conjunt barcelonista encara està en places de promoció, i ha de lluitar en aquest tram final de temporada per sortir del perill. Tal com ha assegurat en una entrevista per a Barça TV i fcbarcelona.cat, Manolín, exjugador del Polaris: “L’equip ha d’afrontar el partit amb la màxima concentració i motivació, perquè ens queden set finals. Tots els minuts són importants fins a finals de temporada. Ja no ens queda més marge d’error.”

Manolín recorda els ‘play-off’ per l’ascens de categoria, que l’equip va disputar la temporada passada, perquè juguin ara amb aquella mateixa intensitat: “Hem de tenir la mateixa mentalitat que als ‘play-off’ d’ascens de la temporada passada, quan ens hi jugàvem tot o res.”

Donar la millor cara

El Barça Senseit ha demostrat que pot guanyar equips de la part alta de la classificació, com el Pozo Múrcia. Per això Manolín demana que l’equip jugui com ho va fer contra els murcians per poder sumar els tres punts dissabte: “Cada partit és una història. Aquest any hem fet bons partits com contra el Pozo, però després amb el Celta, que a priori havíem de sumar els tres, vam perdre. Això és la Divisió d’Honor. Esperem que dissabte surti la millor cara de l’equip perquè ara es necessita.”

La concentració, clau

A la Divisió d’Honor, una errada pot suposar un gol i fins i tot una derrota. El Barça malauradament ho ha patit. Per aquesta raó l’ala castellonenc demana concentració al llarg de tot el partit, perquè davant tenen un equip molt fort que sap aprofitar molt bé les errades dels rivals: “La concentració els 40 minuts és molt important perquè el Polaris, a la mínima distracció, et pot costar car.”

Tres anys de records

Manolín va jugar tres temporades al Polaris World Cartagena. Va ser quan es va formar com a jugador, i d’aquella època en guarda molts bons records: “He estat tres anys allà i a nivell esportiu és on millor vaig estar.” En el partit d’anada, a més, l’afició el va rebre corejant el seu nom: “Va ser una sorpresa inesperada. Em va agradar molt el tracte del públic. És maco que reconeguin els anys de treball allà.”

De l’actual plantilla del Polaris, no pot destacar un únic jugador perquè “seria una mica injust”. En el seu conjunt, Manolín assegura que “és un equip que està fet per guanyar títols”.
Sense marge d’error
La força del Palau
Dels set partits que queden, quatre es jugaran al Palau Blaugrana i tres a fora. És per això que el Barça Senseit ha d’aprofitar la força de la seva afició per sumar tots els punts a casa: “Hem d’aprofitar els quatre partits a casa i intentar sumar el màxim de punts possibles. Fora de casa hem d’intentar agafar algun punt, que ens aniria molt bé.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana