FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

29.03.2007 11:27

El Polaris, potència defensiva

Santi Gea, el segon entrenador del Barça Senseit, ha analitzat per a Barça TV i fcbarcelona.cat el pròxim rival dels blaugranes. Del Polaris destaca la seva potència defensiva.


Són segons a la taula de classificació, a només tres punts del líder. El Polaris World Cartagena no serà, doncs, un rival fàcil per al Barça Senseit, que no pot deixar escapar gaires més punts. El seu segon entrenador, Santiago Gea, ha analitzat per a Barça TV i fcbarcelona.cat quins són els punts forts del Polaris, i de quina manera s’hi ha d’enfrontar el Barça:

Com juga el Polaris

“El Polaris és un equip fet per aconseguir títols, és un dels equips més potents de la present lliga. A nivell defensiu tenen molta agressivitat, i ofensivament destaquen perquè tenen jugadors de qualitat individual molt bona.”

Els jugadors més destacats

“Tenen possiblement una de les plantilles, a nivell individual, amb millors jugadors. Es podria destacar un per a cada posició. Des de la porteria amb Cristian, passant per Ciço (tanca), Jordi Sánchez (ala), Torras (ala), Lenisio (pivot) o Simi (pivot). Són jugadors a nivell individual molt bons, i en qualsevol moment et poden resoldre una situació.”

Com hi ha de jugar el Barça

“Necessitem fer un partit com el que vam fer contra el Pozo. Hem d’estar concentrats al màxim i cometre el mínim d’errors que sigui possible, perquè el Polaris és un equip que amb aquesta defensa agressiva que té, et pot robar una pilota i convertir-ho en gol. A nivell d’atac, hem d’elaborar jugades amb molt criteri, amb un joc una mica directe per intentar sorprendre’ls. Però és evident que hem de tenir bastant encert de cara a porteria.”

Santi Gea, en primer pla, a la banqueta del Barça Senseit
Santi Gea, en primer pla, a la banqueta del Barça Senseit
Abans del futbol
El partit entre el Barça Senseit i el Polaris World Cartagena es jugarà dissabte a les 19:45 hores al Palau Blaugrana. Això serà just abans que al Camp Nou es jugui el partit de futbol entre el Barça i el Deportivo de la Corunya. Els socis aficionats a l’esport poden gaudir d’una bona tarda de futbol, i fins i tot de bàsquet, ja que abans del Barça Senseit, el Winterthur FC Barcelona rebrà el ViveMenorca en partit d’ACB.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana