FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

28.03.2007 20:48

Javi triomfa a Rússia

Javi Rodríguez ha tornat a exhibir-se amb la selecció espanyola, que s'ha proclamat campiona del Torneig d’Ekaterimburg després guanyar Rússia en la final per 3-1.


L’ala del FC Barcelona es troba Rússia per la disputa un torneig amistós. Es tracta del Torneig d’Ekaterinburg, entre Espanya, Rússia, Bielorússia i Viz Sinara. Després de superar en les semifinals al Viz Sinara per 3-2, Espanya s'ha enfrontat en la final a Rússia, que va superar prèviament Bielorússia per 6-2. En la final d'aquest dimecres, els gols de Kike, dos, i d'Andreu, han donat la victòria als de Javier Lozano, que continuen imparables a l'esfera internacional. 

Dues assistències

Una de les figures del torneig ha estat Javi Rodríguez, el capità i més veretà jugador de la selecció espanyola. En el partit de semifinals contra el Viz Sinara, l'ala barcelonista va donar les dues assistències de gol. Primer va assistir Eseverri i, després que els russos retallessin distàncies, va donar el passi de gol a Saúl, després d’una gran jugada individual. La fermesa defensiva dels de Javier Lozano en els darrers minuts, sobretot, va mantenir l’avantatge en el marcador. La mateixa defensa que els ha donat el triomf en la final contra Rússia.
Javi triomfa a Rússia
Aniversari i reconeixements
Javi Rodríguez, que es reincorporarà a l’equip dijous a la tarda, ha celebrat a Rússia el seu aniversari. I és que el dilluns 26 de març el ’7’ barcelonista va fer 33 anys.

A part dels regals pel seu aniversari, dissabte, abans del partit contra el Polaris al Palau Blaugrana, Javi rebrà un altre reconeixement. Es tracta del Futsalplanet Awards, que el guardona com a millor jugador del 2005, sobretot gràcies a la seva actuació a l’Europeu d’Ostrava, del que va ser el màxim golejador amb 3 dianes.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana