FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

27.03.2007 13:07

Treball físic per començar la setmana

A principis de setmana és moment per forçar el cos a nivell físic. Per això el Barça Senseit programa normalment una sessió intensa amb l’objectiu de posar els jugadors en situacions reals del joc.


Aquestes sessions comencen amb treball al gimnàs, primer escalfant a la bicicleta, i després treballant la força amb els diferents aparells de peses. Un cop acabat el gimnàs, toca el parquet. Sobre el rectangle és on es desenvolupa de ple aquest treball físic, que va augment la seva intensitat al llarg de la temporada.

Així ho ha confirmat el preparador físic, Juanma Ruiz: “Els dilluns fem un entrenament d’objectiu més físic. Durant tota la temporada fem aquest entrenament d’una manera més general, però ara el comencem a fer més específic, treballant situacions més reals, situacions que el jugador es pot trobar dissabte.”

Situacions reals

L’objectiu, doncs, és posar el jugador en situacions com més reals millor, com poden ser els contraatacs o les sortides de pressió: “Busquem el més real possible. Situacions petites del joc, contraatacs de 2 contra 1, o de 3 contra 2, o d’un contra el porter, perquè també treballi la pressió.” Gràcies a aquests entrenaments, el jugador pot experimentar i controlar la força o la resistència que hi haurà d’aplicar el dia de partit.
Treball físic per començar la setmana
El partit contra el Polaris, abans del Depor
El Barça Senseit juga dissabte al Palau Blaugrana contra el Polaris World Cartagena. Serà a les 19:45 hores, tot just abans que al Camp Nou es jugui el partit entre el FC Barcelona i el Deportivo i després que al Palau el Winterthur Barça jugui contra el ViveMenorca.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana