FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

25.03.2007 19:12

A la mateixa distància

La derrota del Barça Senseit deixa els homes de Marc Carmona amb els mateixos 21 punts. Per sort, però, els dos equips per damunt, Martorell i DKV, també han perdut i continuen només un punt per sobre.


El Barça Senseit no va poder sumar els tres punts aquest cap de setmana contra el cuer, el Celta, i es queda amb els mateixos que tenia, 21, i ocupant plaça de promoció. Per sort, els rivals directes dels blaugranes, Martorell i DKV, van perdre també els seus partits, i continuen només un punt per sobre del Barça. El Martorell va caure per 3-0 a la pista del Polaris, mentre el DKV va ser golejat (5-1) pel Caja Segovia.

Aquesta és la lectura positiva que fa l’entrenador Marc Carmona: “La situació és la mateixa. Nosaltres preferim mirar més cap amunt que cap a baix i la distància amb els més propers és la mateixa. Aquesta és la notícia bona que tenim. La distància amb els dos de davant és la mateixa que abans de començar el partit tot i haver perdut.”

Recuperar la dinàmica positiva

Carmona confia ara en recuperar els ànims de l’equip per tornar a la bona ratxa que portaven en les darreres jornades: “El primer que hem de fer és recuperar la gent mentalment, i fer-los veure que hem jugat una mica pitjor que en els darrers quatre partits i que hem de recuperar aquella bona línia si volem tornar a guanyar partits.”

Amb aquesta visió es queda també el vestuari, i més abans de rebre el pròxim cap de setmana el Polaris World Cartagena, segon classificat. Valtinho recorda que l’equip ha guanyat rivals de la part alta de la classificació, com el Pozo, i apel•la a la força del Palau per sumar els tres punts: “Hem de seguir treballant molt fort perquè la setmana que ve juguem contra un equip de dalt i hem d’intentar treure els tres punts a casa. Perquè a casa som forts, però només ens falta rematar la feina.”
A la mateixa distància
Esperit d’equip

El Barça va lluitar fins l’últim minut per intentar empatar el partit, o fins i tot guanyar-lo. D’això se’n va adonar tothom, fins i tot el tècnic del Cometal Celta Vigo, Tomás de Dios, que va destacar l’esperit d’equip del Barça Senseit: “Destaco el caràcter d’equip dels blaugranes, que fins l’últim minut ha tingut la possibilitat d’endur-se’n el partit.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana