24.03.2007 22:04

Es trenca la ratxa (3-4)

El Barça Senseit ha perdut contra el Celta (3-4) i continua en les places de promoció. Els de Marc Carmona han trencat la bona línia que portaven en els darrers partits i han cedit davant el cuer.

21 punts el Barça, a només un punt de DKV i Martorell. Per sort, els dos equips que es troben per sobre el conjunt blaugrana també han perdut en aquesta 23ena jornada. I és que els dos per sota, el Gestesa i el Celta, han guanyat i ja estan amb 19 i 17 punts respectivament. El final de la Lliga, doncs, segur que serà trepidant.

Velocitat a l’atac

El FC Barcelona Senseit ha començat el partit amb molta intensitat. Dos xuts matiners de Javi Rodríguez i Dani Fernández han posat el Celta sobre avís. El Barça ha portat el ritme del partit, mentre el Celta no acabava de finalitzar amb èxits els seus contraatacs. El control de la pilota per part els blaugranes els ha ajudat a trenar jugades ofensives amb més facilitat. Javi Rodríguez ha estat el protagonista clar d’un parell d’aquestes. En la primera, l’internacional blaugrana s’ha escapat després d’una gran jugada individual però li han tret la pilota quan tot just penetrava dins l’àrea. En la següent acció, el mateix Javi ha enviat la pilota al pal. Finalment, però, ha estat Pedrinho l’encarregat d’obrir el marcador, amb el gol del minut 7.

Tres minuts, tres gols

Però quan més semblava que el Barça tenia el partit coll avall, el Celta ha agafat aire en només un minut i dos jugades desafortunades al contraatac. Primer, Ari ha empatat amb un xut no gaire fort però que no ha pogut aturar Romero. En l’acció següent, Indiao ha rebut la pilota a la frontal de l’àrea i ha sorprès el porter barcelonista amb una volea. Tot i el sorprenent 1-2 en el marcador, el Barça ha pogut fer l’empat abans del descans. Ha estat Javi Rodríguez, a només 19 segons, qui ha fet el segon.

De menys a més

A la represa, el Celta ha estat qui ha portat la iniciativa en el joc, sobretot en els primers minuts. Tot i això, el Barça s’ha apropat més al tercer gol que el Celta, amb un xut al pal. En una jugada d’estratègia, Javi Rodríguez ha picat una falta cap a Dani Fernández, que de primeres ha xutat al pal esquerre de la porteria d’Edu.

A partir d’aquest moment el Barça Senseit ha reaccionat. Pedrinho ha tingut dues ocasions consecutives, mentre que Dani Fernández n’ha tingut una altra. Finalment, el penal xiulat sobre Pedrinho ha permès Javi Rodríguez transformar la pena màxima. Tot seguit el Barça hauria pogut ampliar més distàncies, però el pal ha desviat al xut de doble penal picat per Dani Fernández.

Decepció final

Aquest, segurament ha estat el punt d’inflexió del partit, ja que del possible 4-2 s’ha passat a l’empat a tres. Ha estat Chelito qui ha fet l’empat per al Celta, que en la jugada següent s’ha posat per davant en el marcador gràcies al gol de Gustavo Marques en una jugada molt ràpida al contraatac. Ni l’aportació de Javi com a porter-jugador, que ha donat a l’equip més profunditat, ha permès l’equip fer el quart, i endur-se’n un important punt en una jornada on els rivals directes han perdut els seus partits.
FC BARCELONA SENSEIT, 3
COMETAL CELTA VIGO, 4

FC Barcelona: Fran Romero, Dani Fernández, Fran Serrano, Javi Rodríguez i Rafa Muñoz –cinc inicial-, Pedrinho, Claudinho, J. C. López, Valtinho i Marcelinho

Cometal Celta Vigo: Edu, Purao, Ari, India i Formiga –cinc inicial-, Leandro, Gustavo Marques, Carlos Sánchez, Chelito i Arrivi

Gols: 1-0, Pedrinho (7’); 1-1, Ari (17’); 1-2, Indiao (17’); 2-2, Javi Rodríguez (19’); 3-2, Javi Rodríguez (35’); 3-3, Chelito (36’); 3-4, Gustavo Marques (36’)