06.03.2007 22:51

El Barça Senseit s’exhibeix (7-4)

El FC Barcelona Senseit ha guanyat el Lobelle Santiago en un partit que no s’ha resolt fins a l’últim minut. Dani Fernández, amb 3 gols, i Javi Rodríguez, amb 2, han estat els homes més destacats.

El Palau Blaugrana ha gaudit aquest dimarts d’una gran victòria del Barça Senseit. Els homes de Marc Carmona confirmen la seva millora en el joc i, sobretot, en els resultats. Amb aquesta victòria davant el Lobelle els blaugranes sumen tres punts molt importants en la seva lluita per allunyar-se de les posicions de descens.

Espectadors de luxe

Si el públic del Palau ha gaudit força, la llotja no han estat menys i els jugadors del primer equip d’handbol Vori, Perunicic i Losert; i el jugador del primer equip de futbol Belletti han estat espectadors d’excepció. El jugador no ha viatjat amb l'equip a Liverpool i ha aprofitat per anar al Palau per seguir en directe el partit de futbol sala, com intenta fer sempre que els seus horaris li ho permeten. Els jugadors de la primera plantilla d’handbol han anat també al Palau després de l'entrenament per seguir en directe el partit.

Betao, el jugador més perillós

El partit ha començat amb un domini aclaparador del Lobelle, amb clares ocasions de gol del jugador brasiler Betao. Fins al minut 3 el Barça Senseit no s’ha apropat a la porteria de Marimón amb un gran xut de Dani Fernández. El Lobelle Santiago dominava a plaer el joc i, amb un Betao molt actiu, ha disposat de clares ocasions per avançar-se en el marcador. Però ha estat el Barça, en el minut 12, el que ha inaugurat el marcador després d’un gol de Dani Fernández després de recuperar una pilota al seu propi camp. Per al conjunt gallec ha significat un cop dur, i els blaugranes han aprofitat la situació per marcar el segon gol en el minut 14. Rafa Muñoz ha superat amb un gran xut creuat al porter Marimón.

Però la eufòria blaugrana s’ha acabat un minut després amb un gol d’oportunista de Betao, després d’un rebot en un còrner. En aquells moments el Lobelle ha tornat a agafar les regnes del partit i poc després ha empatat el partit amb un gran xut de Carlinhos des de gairebé el cercle central.

Un Barça molt treballador

A la represa, el Lobelle, esperonat per l’empat en el tram final de la primera part, ha sortit molt actiu. En el minut 22, Alemao ha marcat el tercer gol amb un gran xut des d’onze metres. Aquests han estat els pitjors minuts del Barça Senseit, que es veia desbordat per un Lobelle molt ofensiu. Però els blaugranes han aguantat l’embranzida gallega i en el minut 27 han aconseguit empatar el partit amb un altre gol de Dani Fernández. Un Barça molt valent i llançat a l’atac ha aconseguit en el minut 31 el quart gol, amb un xut de Javi Rodriguez després de recollir el rebot del porter Marimón després d’un altre xut seu.

Final vibrant

En el minut 38 el resultat era 4-4. Però ha estat llavors quan el Lobelle s’ha avançat gràcies a un gol de Miguel, sol davant de la porteria després d’un rebuig de la barrera defensiva en una falta xutada per Betao. Però el mateix Miguel ha comès una falta, just quan el seu equip ja n’acumulava 5, molt ingènua al porter blaugrana Romero. Dani Fernandez ha marcat el penal aconseguint el 5-4.

En l’últim minut de joc, amb un Lobelle jugant amb Carlinhos com a porter avançat, el jugador internacional blaugrana Javi Rodríguez ha marcat dos gols amb la porteria buida, aconseguint així el final 7-4. Dani Fernández, màxim golejador del partit amb 3 gols, ha fallat un penal en la jugada final del partit. Així doncs el Barça Senseit obté 3 punts d’or per tal d’allunyar-se de les últimes posicions de la classificació.
FC BARCELONA SENSEIT, 7
CARNICER TORREJÓN, 4

FC Barcelona Senseit:
Fran Romero, Javi Rodríguez, Fran Serrano, Dani Fernández i Pedrinho –cinc inicial-, Manolín, Marcelinho, , J.C.López, , Valtinho, i Fran Muñoz.

Lobelle Santiago: Marimón, César, Manu, Alemao i Betao –cinc inicial-, Carlinhos, Saúl, Danieli, Chilavert, Yoni i Miguel.

Gols: 1-0, Pedrinho (12’); 2-0, Rafa Muñoz (14’); 2-1, Betao (15’); 2-2, Carlinhos (19’); 2-3, Alemao (22’); 3-3, Dani Fernández (27’); 4-3, Javi Rodríguez (34’); 4-4, Miguel (38’); 5-4, Dani Fernández (38’); 6-4, Javi Rodríguez (40’); 7-4, Javi Rodríguez (40’)