Futbol Sala

03.03.2007 21:09

En la bona línia (1-1)

El FC Barcelona Senseit ha empatat 1-1 en la seva visita al camp del Carnicer Torrejón, amb gol de Pedrinho. El punt és una mostra més, després del triomf davant el Pozo Murcia al Palau Blaugrana, que els blaugranes estan en la línia correcta.

Punt important a domicili. Aquesta és la lectura que s’ha de fer del partit jugat pel Barça Senseit en el pavelló del Carnicer Torrejón, d’on ha tret un empat (1-1). Pedrinho, en el minut 2, ha avançat els visitants, però els de Marc Carmona han vist com els locals han igualat el matx a la segona meitat. Al final, qualssevol dels dos equips hagués pogut guanyar, però el marcador no s’ha mogut més.

El millor futbol

El FC Barcelona Senseit ha començat el matx de la manera somiada: amb un gol de Pedrinho en el minut 2, que feia pensar en una segona victòria consecutiva, després de l’aconseguida davant el líder ara fa dues setmanes. El gol, a més, no ha calmat als blaugranes, que han buscat amb insistència més avantatge.

Bons i ràpids contracops gràcies a una excel•lent defensa i a una actitud admirable han permès veure el millor Barça Senseit de tota la temporada. Només ha faltat més encert de cara a porteria, on un gol blaugrana ha estat poca renda de cara a la segona meitat.

Empat

A la represa, el Barça ha continuat tenint el domini del partit, tot i que el Carnicer Torrejón ha pogut arribar també a la porteria blaugrana. I en una d’aquestes ocasions locals, en un contraatac, Geison ha empatat el matx. Era el minut 29 i, després de 27 minuts per davant, els blaugranes han vist com la igualtat del marcador no reflectia el vist sobre el terreny de joc.

Ocasions per tothom

A partir de l’1-1, el partit ha embogit. Tant el Carnicer Torrejón com el FC Barcelona Senseit han gaudit d’ocasions per fer-se amb els tres punts. Pedrinho, Juan Carlos López i Javi Rodríguez són els futbolistes que han disposat de les opcions més clares de gol, però el pal en unes ocasions i el porter local en unes altres han impedit que els de Marc Carmona tornin amb una victòria que han merescut.