FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

28.02.2007 19:14

Torna la lliga de futbol sala

Després de dues setmanes d’aturada en la competició pels partits internacionals, torna la lliga de futbol sala. Després de vèncer el Pozo en el darrer compromís, el Barça Senseit vol repetir sort contra el Carnicer.


Ja van demostrar que podien guanyar el vigent campió de Lliga, el Pozo Murcia, i ara volen demostrar que ho poden fer amb el Carnicer Torrejón, novè en la classificació. El Barça Senseit reprèn la lliga aquest cap de setmana a la pista del conjunt madrileny, dissabte a les 18:15 hores. Després d’imposar-se al Pozo, Carmona confia en què l’equip aprofiti aquesta empenta per sumar la següent victòria: “Vam estar molt temps esperant aquella victòria. Era més difícil guanyar el primer partit que el segon, per això ara hem de confirmar que podem fer-ho.”

“Necessitem els tres punts urgents”

Aquell partit contra el Pozo queda ara una mica lluny, ja que tot just després va haver-hi una aturada en la competició per la disputa del preeuropeu. Precisament un dels jugadors que va anar convocat amb Espanya, però que finalment va haver de tornar per lesió, Rafa Muñoz, confia en les possibilitats del seu equip. “Hauria estat ideal jugar el següent dissabte però ara hem d’anar a Carnicer a guanyar els tres punts, que els necessitem com mai.”
Torna la lliga de futbol sala
Tres partits en una setmana
Després del partit contra el Carnicer Torrejón, el Barça Senseit rebrà el Lobelle Santiago, onzè, al Palau Blaugrana (19:00 hores) i dissabte següent, visitarà la pista del DKV Saragossa, dotzè. Per això, el Barça Senseit, catorzè, espera agafar una bona ratxa i sumar tots els punts possibles en aquesta pròxima setmana.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana