FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

22.02.2007 17:04

El futbol sala blaugrana, en acció

El FC Barcelona Senseit participa aquest dijous a la nit en un torneig triangular per mantenir l'activitat en una setmana on els compromisos internacionals fan que no hi hagi jornada de Divisó d'Honor.


Els seguidors del futbol sala estan d’enhorabona, amb un programa doble del millor futbol sala, tenyit de color blaugrana. A la població de Vilassar de Mar, a la comarca del Maresme, un interessant torneig, en format 3 x 1, on el Barça s'enfrontarà a l’equip local, el FS Vilassar, i al CFS TTG Yava Yugorsk, tercer classificat de la lliga russa. A més, a la selecció estatal disputa, amb la presència de Javi Rodríguez, el primer partit de classificació per a l’Europeu de Portugal davant de Macedònia.

Mantenir la forma

Els homes de Marc Carmona disputaran aquesta nit un triangular en format 3x1 a Vilassar de Mar. Seran tres partits de 20 minuts de durada cadascun i s’iniciarà amb el matx FS Vilassar – Yava Yurgorsk en primer lloc. Posteriorment els blaugranes jugaran davant l’equip rus i tancarà el torneig el duel dels barcelonistes amb el conjunt local.

Aquest compromís s’emmarca dins l’aturada de la LNFS durant dues setmanes amb motiu del torneig de classificació de les seleccions estatals per al campionat d’Europa de futbol sala, que tindrà lloc aquest any a Portugal. Durant aquestes setmanes d’aturada els homes de Marc Carmona han estat preparant els propers compromisos de lliga i assaborint la victòria davant d’un dels màxims favorits a la lliga, com és el Pozo.

Europa, amb color blaugrana

El motiu d’aquesta aturada també té presència blaugrana. El jugador del FC Barcelona-Senseit, Javi Rodríguez, disputarà amb la selecció estatal el torneig de classificació per l’Eurocopa de Portugal. Els jugadors entrenats per Javier Lozano debuten aquest dijous davant de Macedònia i seguiran el seu camí a la fase de classificació, divendres, davant de Xipre, i amb Polònia, diumenge. Javi Rodríguez tindrà l’oportunitat de revalidar el títol de campió d’Europa de seleccions que ja va obtenir a Ostrava l’any 2005
El futbol sala blaugrana, en acció
Sense Rafa Muñoz
Ni Marc Carmona ni Javier Lozano podran comptar amb la presencia del jugador català Rafa Muñoz. El pivot blaugrana va haver d’abandonar la concentració de la selecció per unes molèsties a la zona del pubis i aquest dies s’està recuperant a Barcelona per poder afrontar el proper compromís de lliga dels blaugranes davant el Carnicer – Torrejón, el primer cap de setmana de març.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana