Sis de sis del femení blaugrana (1-4)

Futbol femení

12.10.2011 15:38

L’equip de Xavi Llorens es manté intractable a la Superlliga femenina de futbol. Aquest cop s’ha desfet d’El Olivo per 1-4 sumant la sisena victòria en les sis primeres jornades del campionat.

La fitxa
El Olivo, 1
FC Barcelona, 4

El Olivo: Ani, Crisa, Albita, Sara, Ana, Pui, Clo, Karen, Desi, Lombi i Álex.

FC Barcelona: Ràfols, Marta, Montse, ni, Melani, Vicky, Olga, Míriam, Luli, Sònia i Corredera.

Gols: 0-1, Míriam, min 12; 0-2, Sònia, min 15; 1-2, Ana, min 38; 1-3, Olga, min 70, i 1-4, Sònia, min 73.
Un camp ple de gom a gom que ha acabat reunint més de 800 persones ha presenciat un nou triomf del FC Barcelona. L’equip gallec no ha tingut cap opció davant un Barça que ha dominat el partit d’inici a fi. 1-4.

Petit ensurt abans d’arribar al descans

Les jugadores blaugrana han sortit al camp molt fortes i en el primer quart d’hora ja guanyaven per 0-2. Míriam i Sònia avançaven el Barça en el marcador. Ana, gràcies a un llançament de falta afortunat, ha escurçat distàncies just abans que es complissin els primers 45 minuts.

Resposta de líder en la segona part

A la represa el domini de les culers cada cop era més evident. Olga i, de nou, Sònia han sentenciat el matx, que ha tingut com a resultat final un clar 1-4. Aquest partit situa el Barça com a líder de la classificació.

Les deixebles de Xavi Llorens tindran una nova oportunitat per incrementar la bona ratxa de victòries el proper diumenge davant del sempre complicat Atlètic de Madrid.