El millor debut possible del Juvenil A (1-3)

Juvenil A

31.08.2011 22:52

Meritxell Parera

Els nois d’Òscar Garcia debuten al NextGen Series amb victòria. Els blaugranes s’han imposat per 1 gol a 3 al Celtic de Glasgow i ja esperen el Manchester City, el proper rival del Barça.

Fitxa del partit
CELTIC DE GLASGOW, 1
FC BARCELONA, 3

Celtic de Glasgow: Feely, Fraser, Chalmers, Jones, Toshney, Irvine, George, Herron, Watt (Atajic, min.70), Filip Twardzik, Rhys (Alabi, min. 83)

FC Barcelona: Banuz, Campabadal, Brian, Bagnack, Ayala, Patri, Cornejo, Samper, Dongou (Álex Moreno, min. 90), Pol Calvet (Quintillà, min. 60), Miguel Angel Sainz (Cristian Herrera, min.70)

Gols: 0-1 Campabadal, min. 16, 1-1 Watt, min. 23, 1-2 Patri, min. 36.
Àrbitre: Steven McLean
Targetes grogues: Patri i Brian

Celtic de Glasgow i Barça han ofert un bon espectacle a tots els aficionats al futbol que han assistit aquesta nit al Celtic Park, en el debut dels blaugranes al torneig NextGen Series.

Primera part, pel Barça

2010-10-23_FCB_JUVENIL_A_-_SD_HUESCA_013.jpgEls nois d’Òscar Garcia han aconseguit dos gols en els primer quaranta-cinc minuts de joc, encara que els dos equips han disputat un inici de partit molt intens. Els primers en encetar la llauna han estat els blaugranes, amb un gol de Campabadal al minut 16, després d’una brillant passada de Dongou. Amb el 0-1 al marcador, els locals han apujat la pressió, i just set minuts després de la diana blaugrana, ha arribat l’empat, obra del nou del Celtic, Tony Watt. A deu minuts pel descans, Patri ha tornat a avançar el seu equip, apujant l’1- 2 al marcador.

Els d’Òscar Garcia sentencien

Només havien passat dos minuts de la represa, quan Dongou ha fet la tercera diana pels blaugranes, en una jugada de pitet i amb un golàs esplèndid. Tot i que al llarg del segon temps el Barça ha estat més sòlid i ha dominat amb més solvència pilota i partit, el marcador ja no s’ha mogut de l’1 a 3 definitiu.

El Juvenil A jugarà el segon partit del torneig el proper 15 de setembre, també contra un rival d’entitat com ho és el Manchester City.