La selecció espanyola cau davant Brasil

F. Formatiu

15.08.2011 10:07

La selecció espanyola cau davant Brasil als penals (4-2)

La selecció espanyola no jugarà la semifinal de la Copa Mundial sub-20, ja va perdre el partit contra Brasil per 4-2 a la tanda de penals. Tot i que Espanya va gaudir de més ocasions, la figura del porter brasiler Gabriel va ser clau.

FITXA DEL PARTIT

Brasil: Gabriel, Danilo, Bruno Uvini, Juan Jesús, Fernando,  Casemiro, Willian Coutinho Oscar, Gabriel Silva, Henrique.

Espanya: Fernando Pacheco, Hugo Mallo, Marc Bartra, Oriol Romeu, Rodrigo, Sergio Canales, Carles Planas, Jordi Amat, Isco,  Koke, Cristian Tello.

Àrbitre: Walter López.

Amb la presència dels blaugranes Marc Bartra, Cristian Tello i Carles Planas com a titulars, la selecció espanyola va exhibir el seu domini. L’ocasió més clara de la primera part la protagonitzaria l’exblaugrana Oriol Romeu, que juntament amb Rodrigo i Isco van posar, en més d’una ocasió, el porter Gabriel entre l’espasa i la paret.

Domini espanyol i encert brasiler

Tot i el domini espanyol, quan Brasil va trepitjar l’àrea de Pacheco no va perdonar. William va obrir el marcador en el minut 35 de la primera part, i Rodrigo va empatar el partit quan quedaven tres minuts per al final. Ja en la pròrroga, Dudú va posar en avantatge els brasilers després de fer una bona paret amb Henrique. L’alegria, però, duraria poc, perquè tres minuts més tard, Álvaro Vázquez va empatar el partit.

D'altra banda, Gabriel va ser la gran estrella en la tanda de penals, ja que va aturar els xuts de Jordi Amat i Álvaro Vázquez, la qual cosa va donar el pas al Brasil a semifinals, que jugarà contra Mèxic.

Pensant en la Lliga

Els blaugranes es posaran a disposició d’Eusebio Sacristán, pensant ja en el primer partit de Lliga, que els portarà al camp de l’Osca el proper dissabte 20 d’agost a les 6 de la tarda .