Victòria contra el Badalona (3-1)

Juvenil A

06.11.2010 18:00

El Juvenil A del Barça ha guanyat el conjunt badaloní després d’una gran primera meitat. Els gols de Sergio Ayala, Javi Espinosa i Mauro Icardi han donat els tres punts als d’Òscar Garcia per seguir lluitant pel lideratge de la Divisió d’Honor.

Després de l’empat 'in extremis' aconseguit contra L’Hospitalet en la darrera jornada, el conjunt dirigit per Òscar Garcia ha saltat al terreny de joc ben endollat per no deixar escapar el triomf. Ben aviat, al minut dos de partit, Armand Ella ha gaudit d’una bona ocasió per obrir la llauna. I és que contra el Badalona, els blaugranes han tingut el control absolut de la pilota i el rival, que només ha pogut córrer al darrere de l’esfèrica, no ha inquietat pràcticament el porter del Juvenil A del Barça, Carlos Castarnado, en un matx que no ha estat gens dur.

Arriben els gols

2010-11-06_JUVENIL_A_11.JPGA mesura que els blaugranes han anat desenvolupant el seu joc, les ocasions han anat arribant. En el minut 12, Sergio Ayala ha signat el primer gol dels d’Òscar Garcia, ja que ha aprofitat el refús d’un córner (1-0). Deu minuts més tard, Gerard Deulofeu i Armand Ella han pogut ampliar diferències en el marcador, però les seves rematades no han aconseguit l’objectiu. Qui sí que ha fet bona una gran jugada individual i ha marcat un golàs ha estat Javi Espinosa, que als 33 minuts de partit ha materialitzat el 2-0 a favor dels locals.

El rival s’esperona

Als tres minuts de la represa, Mauro Icardi ha triangulat amb Espinosa i ha marcat el que semblava el gol de la sentència (3-0). Però, en el minut 78, el Badalona ha marcat el 3-1 en un contraatac i els visitants s’han animat en atac.

El triomf no s’escapa

No ha estat fins al darrer tram del partit que el Barça ha tornat a controlar el matx com a la primera meitat. Ceballos, Espinosa i Gerard Deulofeu, amb un xut de falta que s’ha estavellat al pal, han pogut ampliar més encara l’avantatge blaugrana, però no han estat encertats i la victòria per 3-1 s’ha fet efectiva quan l’àrbitre ha xiulat el final del partit. Aquest, doncs, és un triomf que permet als d’Òscar Garcia seguir, com a mínim, tercers a la classificació, en espera dels resultats de la resta de la jornada de la Divisió d’Honor Juvenil.
Sergio Ayala celebra amb els seus companys l'1-0. Fotos: Miguel Ruiz-FCB.
LA FITXA
Juvenil A, 3
Badalona, 1

FCB Juvenil A:
Carlos, Dalmau, Edu, Ayala, Balliu, Gustavo, Gerard Deulofeu, Espinosa, Mauro (min 86, Masó), Rafa Alcántara (min 74, Palau), Ella (min 67, Ceballos).

CF Badalona: Hugo, Argemi, Bagues, Quim, Rebollo (min 59, Sergio), Oriol Sala, Robert, Jorge, Mariano (min 59, Amufinger), Sergi, Edu (min 63, Marc Alfonso).

Gols: 1-0, Ayala, min 12; 2-0, Espinosa, min 33; 3-0, Mauro, min 48 i 3-1, Jorge, min 78.

Àrbitre: Daniel García.