Classificats per a quarts

Futbol formatiu

05.08.2010 17:29

Aida Soriano

El Cadet B del Barça, després de guanyar el Kedah de Malàisia (0-3) i empatar contra el Sutherland Sharks australià (0-0), ha aconseguit la classificació matemàtica per als quarts de final de la Manchester United Premier Cup.

Amb tres punts i segon del grup C. Així ha començat el conjunt dirigit per Víctor Sánchez i Marcel Sans la segona jornada de participació a la Manchester United Premier Cup. Al final del dia i un cop jugats els dos partits que li restaven de la fase de grups contra l'MSS Kedah i el Sutherland Sharks, els blaugranes sumen set punts i ja estan classificats per als quarts de final del torneig mundial.

Tres punts merescuts

2931-original.jpgEl primer enfrontament que han disputat aquests dijous els cadets blaugranes ha estat contra l’MSS Kedah. I el Cadet B del Barça no ha donat opció el seu rival, tot i la força dels jugadors malais, que han fet treballar de valent l’equip català. El bon joc dels nois de Víctor Sánchez i el domini en tot moment de la pilota han propiciat el marcador final.

Als 15 minuts, Sandro ha avançat el Barça, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. Ja en la segona meitat, Keita Balde i Jon Toral, aquest en l’últim sospir del matx, han marcat dos gols més que han fet possible el 0-3 final.

Empat valuós

2938-original.jpgEn el segon i últim partit del dia, el Sutherland Sharks australià no ha facilitat gens el joc dels blaugranes, que han hagut de lluitar contra un rival molt intens. Malgrat les ocasions que el Barça ha tingut per marcar, cap ha acabat amb la pilota al fons de la porteria rival i els de Víctor Sánchez només han pogut aconseguir un empat a zero i un punt de l’enfrontament. Un punt, però, molt valuós que els ha permès classificar-se automàticament per a la següent ronda del torneig: els quarts de final.
Ebwelle, en un dels partits disputats pel Cadet B. Fotos: manchesterunitedpremiercup.com
Rival per confirmar
Quan encara falta que concloguin la resta dels partits del grup C, el Cadet B del Barça és primer amb set punts, un més que el Manchester United i dos més que el Sutherland Sharks, que s’enfrontaran entre ells en el darrer matx de la jornada. Un empat entre ambdós conjunts permetria al Barça ser primer i enfrontar-se al segon classificat del grup D, el Porto (Portugal). Un triomf de qualsevol dels dos equips provocaria que els blaugranes fossin segons de grup i disputessin els quarts de final contra el primer del grup D, l’Internacional de Porto Alegre (Brasil). Tant si finalment són primers com si són segons de grup, els blaugranes jugaran els quarts de final divendres a partir de les 9.30 h (10.30 h, hora catalana).