El Juvenil B cau davant el Corinthians (1-2)

Juvenil B

18.06.2011 21:43

El Juvenil B del Barça ha caigut derrotat davant el Corinthians per 1-2 en la final del Mundial de Clubs sub-17 disputada a Móstoles. Els blaugranes ho han intentat fins al final, però ha faltat encert en la rematada.

El Corinthians ha revalidat el títol que va guanyar l’any passat davant un Juvenil B blaugrana que no ha pogut fer valer el gol inicial de Moussima. El campió brasiler ha estat superior al Barça en moltes fases de la final disputada a l’Estadi Municipal El Soto de Móstoles.

Domini brasiler en el primer temps

El Juvenil B blaugrana s'ha avançat en el marcador en el minut 15 en una acció afortunada en la qual Moussima ha aprofitat una relliscada d’un defensa i, en un mal refús del porter Ravi, ha marcat damunt mateix de la línia de gol.

La reacció del Corinthians no s'ha fet esperar i ha posat setge a la porteria blaugrana. El porter del Barça Ondoa i el travesser han evitar el gol de PC en el minut 26. Però el domini brasiler ha estat tan insistent que, en la darrera jugada del primer temps, Juninho ha empatat el partit amb un potent cop de cap a la sortida d’un córner.

El Corinthians, més efectiu

El partit s’ha tornat a equilibrar en el segon temps, que ha estat més obert i amb alternatives en totes dues porteries. Ebwelle hauria pogut fer el 2-1 per al Barça, però ha rematat fora un mal refús del porter quan ja es cantava el gol.

Però quan semblava que el Juvenil B blaugrana tornava a tenir el partit controlat, ha arribat l’1-2. En el minut 64, Giovanni, el millor atacant brasiler, ha superat Ondoa amb un xut creuat i amb poc angle.

El Corinthians ha defensat amb ordre l’avantatge en el marcador davant un Barça que ho ha intentat fins al final però sense èxit. L’equip de Sergi Barjuan ha caigut amb el cap ben alt davant un gran equip que, a estones, ha ofert un futbol de gran qualitat.