Quatre finals, quatre victòries del planter

Futbol Formatiu

12.06.2011 11:12

Jaume Marcet

Èxit del planter blaugrana a Montcada. El Cadet A, l’Aleví A, el Benjamí A i el conjunt femení de l’Infantil-Aleví van guanyar les quatre finals dels Campionats de Catalunya.

L'Aleví A va ser l'últim dels quatre campions blaugrana en les finals jugades a Montcada. Fotos:Àlex Caparrós/FCB

L’Aleví A va tancar, amb una gran golejada contra el Sant Gabriel, (10-1) una jornada molt reeixida per als equips inferiors del FC Barcelona a Montcada. El Barça es va assegurar els quatre títols en les quatre finals dels Campionats de Catalunya on havia arribat a la final.

Festival dels alevins

2011-06-11_FCB_ALEVIN_A_-_RCD_ESPANYOL_006.JPGL’Aleví A del Barça, que s’havia desfet de l’Espanyol (2-1) a les semifinals, no va tenir cap dificultat per superar el Sant Gabriel. Aboubakar Cámara, amb cinc gols, va ser la gran figura de l’equip que dirigia Sergi Milà, un cop Andrés Carrasco ja es troba a Geòrgia dirigint, amb Àlex García, el Dinamo de Tiblisi.

Oriol Busquets (2), Lluís Mangas, Juli Berenguer i Àlex Collado van arrodonir el 10 a 1 final.

Curiosament, l’únic gol dels adrianencs el va signar el seu porter Sergio Ramos amb un xut des de la seva porteria.

Emoció a la final dels cadets

2011-06-11_FCB_CADETE_A_-_RCD_ESPANYOL_027.jpgEl Cadet A i el Benjamí A del Barça van guanyar les finals contra l’Espanyol a la tanda de penals.

La final en categoria Cadet va ser molt emocionant. Maxi Rosales avançava l’Espanyol en el minut 12, però, en la segona meitat, un cop de cap de Godwsil (minut 45) i un xut de Mamadou (minut 60) van donar la volta a la truita, i Iago va establir el definitiu 2-2 quan quedaven 8 minuts per al final.

Als penals, només Godswill va fallar i Maxi, Kaptoum, Mara i Grimaldo van marcar per a un Barça que es va imposar 4-2 gràcies a dues aturades del porter Ondoa.

Els benjamins també guanyen als penals

2011-06-11_FCB_BENJAMIN_A_-_RCD_ESPANYOL_034.jpgL’equip de Marc Serra va gaudir de bones ocasions per marcar, però va ser incapaç de superar un Espanyol que va plantar cara. L’equilibri en el derbi de benjamins va ser total i es va arribar amb empat a zero al final del partit. A la tanda de penals, els benjamins del Barça es van imposar (4-2).

Les noies s’imposen

El derbi femení va ser cent per cent blaugrana. Les noies de Jordi Ventura van guanyar (4-1) l’Infantil-Aleví de l’Espanyol.
Nerea Valeriano va avançar les blaugranes amb un xut llunyà en el minut 3 del segon període del matx. Núria Garrote va fer l’assistència de gol per a la seva germana Pilar, que en el minut 11 del tercer període va aconseguir el 2-0. I el 3-0 el va tornar a signar de cap Pilar Garrote en el minut 15 del tercer període.

Per la seva banda, Irina, de l’Espanyol, va escurçar les diferències amb un gol de xilena en el minut 7 del quart període, i Alba Moreno, en el 8 de l’últim quart, establia el definitiu 4-1 després de definir una bona passada de Nerea.