El Juvenil B continua intractable

Futbol Formatiu

14.03.2011 11:49

Jaume Marcet

La victòria del Juvenil B contra l’Hospi consolida els de Sergi Barjuan al capdavant de la classificació. A 7 minuts per al final el Juvenil B avantatja en vuit gols l’Espanyol.

En una jornada marcada per la suspensió de partits per la pluja , aquests són els partits del planter que es van jugar entre el dissabte a la tarda i durant tot el diumenge.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona 2, L’Hospitalet 0
La pluja no va afectar la disputa d’un partit dominat pels nois de Sergi Barjuan. El migcampista del Cadet A Sergi Samper va debutar amb un Juvenil B que va guanyar gràcies a l’encert rematador de Bako al minut 8 i David Babunski a dos minuts per al final.

1a DIVISIÓ BENJAMÍ
EF Prat Blaugrana, 1 FC Barcelona 11
2010-10-23_FCB_BENJAMIN_A_-_UD_CORNELLA_039.jpgFins a 11 gols han anotat els nois de Marc Serra. Guille, amb cinc dianes, ha estat el màxim golejador. A la festa també s’hi han apuntat l’Ivan, en Nil, l’Adrià, el Roger i el Marc. Amb tots aquests gols, els nois de Marc Serra s’han endut la victòria del camp del Prat Blaugrana.

2a DIVISIÓ BENJAMÍ
FCBarcelona C 2, Fontsanta-Fatjó 1
Els jugadors del Benjamí C s’han imposat al Fontsanta-Fatjó per 2-1. Tot i que a l’inici del partit tots dos equips han tingut diverses ocasions de gol, ha estat finalment Aitor López qui ha avançat els blaugranes.
Poc després, els de Cornellà han empatat el matx. Després d’una jugada d’estratègia a la sortida d’un córner, José Martínez ha anotat el segon gol dels jugadors de Jordi Puig.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
FC Barcelona B 1, Lleida 1
Les noies que dirigeix Joaquim Querol s’han avançat en la primera part amb una diana de Sheila. En el segon temps, les lleidatanes han estat molt bé en defensa i han aconseguit empatar el matx després d’un refús desafortunat del Barça. Després del gol, tots dos equips han tingut diverses ocasions per desequilibrar el partit, però el marcador no s’ha mogut de l’1-1, que ha estat el resultat final.