El Camp Nou ovaciona l’Infantil B

Futbol formatiu

17.01.2011 17:53

Jaume Marcet

L’Infantil B blaugrana, campió del torneig de futbol 7 a Arona, va ser homenatjat pel Camp Nou en rebre una llarga ovació en els instants previs al partit davant el Màlaga.

Els nois de Denis Silva mai oblidaran el 16 de gener del 2011. Va ser el primer dia que van trepitjar la gespa d’un Camp Nou ple d’aficionats que van aplaudir amb força haver guanyat la ‘Minichampions’ d’Arona.

El somni d’aquests nois, com de la resta de jugadors del planter, és poder algun dia tornar a trepitjar la gespa de l’estadi, en aquest cas com a jugadors del primer equip.

De moment, no deixen de treballar amb els seus equips per continuar millorant i apropar-se al seu desig somiat.

De l’actualitat competitiva del planter destaca el doble duel d’infantils entre el Barça i l’Espanyol, que no va deparar gaires sorpreses. Els dos equips infantils A es van imposar als B, tot i que la victòria blaugrana (9-0) va ser superior a la blanc-i-blava.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FCB B 1 - Prat A 0
2010-10-31_JUVENIL_B_01.JPGEl Prat va dificultar molt el joc creatiu del Barça amb un plantejament defensiu impecable. Els pratencs no cometien errades al darrere i sortien amb molt de perill a la contra. Els nois de Sergi Barjuan van insistir en el seu joc de sempre fins al final i van poder marcar el gol de la victòria a sis minuts per al final. El macedoni David Babunski va ser l’autor de l’únic gol del matx.

DIVISIÓ HONOR CADET
Lleida 1 - FCB A -2
El conjunt entrenat per García Pimienta va guanyar al camp del Lleida, un rival sempre complicat a casa seva. El primer gol blaugrana es va fer esperar i no va arribar fins a l’últim minut de la primera part gràcies a la diana de Mamadou. Al segon temps el Lleida aconseguia l’empat gràcies al xut de penal de Joel Huertas, que arribava després d’unes mans de Godswill. Els blaugranes no van aprofitar les ocasions de gol i això els va fer patir una mica. Al minut 22 de la segona part, però, Sandro desfeia l’empat i deixava l’1 a 2 final al marcador. Amb aquesta victòria el Barça segueix líder.

LLIGA PREFERENT CADET
FCB B -5 Escola Valls A-0
Còmoda victòria per al Cadet B, que el consolida en el primer lloc de la Preferent. L'equip de l'Alt Camp va sortir amb embranzida els primers minuts, però el gol del paraguaià Toni Sanabria, de cap i als 13 minuts, començava a decantar la balança després d'una precisa centrada d'Adama des de la dreta. James doblava la diferència a la mitja hora, i Sanabria marcaria de nou al descompte per rubricar un bon primer temps, amb joc molt fluid des de les bandes. A la segona part, Ramón Saavedra va prendre el relleu golejador a Sanabria. Els seus dos gols, als minuts 12 i 38, van tancar el marcador.

1a DIVISIÓ INFANTIL
FCB A -9 Espanyol B-0
L’Infantil B de l’Espanyol va patir la superioritat física de l’Infantil A blaugrana, molt superior al voluntariós conjunt visitant..
Els nois de Fran Sánchez van igualar la seva millor golejada de la temporada davant l’Infantil B de l’Espanyol. Els blanc-i-blaus van encaixar el primer gol als 40 segons i a partir d’aquí mai van disposar d’opcions. Als cinc minuts del partit l’Infantil A ja guanyava 3-0. Alexis Meva (6), Paik, Canós i Adrià van ser els golejadors d’un derbi molt favorable per als interessos blaugrana. El joc intens, del primer a l’últim minut, clau per explicar la golejada de l’Infantil A culer.

Espanyol A -3 FCB B-0
DSC07819a.jpgEl conjunt entrenat per Denis Silva no va estar encertat davant l’Espanyol. Tot i sortir molt motivats el Barça es va trobar amb un Espanyol molt ofensiu. Als dos primers temps no es va veure cap gol. L’1-0 arribava al minut 6 del tercer temps gràcies a la diana d’Aaron. En el quart període Pablo marcava el segon gol de l’Espanyol al minut 9 i Polaco sentenciava el partit deixant el marcador amb un 3-0.

1a DIVISIÓ ALEVÍ
FCB-4 Unió Jàbac i Terrassa B-0
L'Aleví A, que venia de cedir el seu primer empat de la temporada al camp del Marianao en l'estrena del 2011, va refer-se superant el Jàbac de bon començament. Oriol Busquets va marcar al primer minut de partit, tot i que els blaugranes es van topar amb una defensa molt compacta de l'equip de Terrassa, i especialment amb la gran actuació del seu porter Alberto, que va acumular moltes aturades de mèrit. Al segon quart, l'entrada de Camara va donar més profunditat i el camerunès va fer dos gols. Oriol Busquets va tornar a marcar, de cap, el 4-0 just abans d'anar als vestidors. A la represa, un nou gol de Camara al tercer quart i un altre de Martí Vilà en el darrer van tancar el compte.

FCB B 6 - St. Gabriel A 3
Partidàs de futbol entre dos equips de la part alta de la taula. L’Aleví B blaugrana es va avançar amb gols de Mangas i Mboula. Laxman amb dues dianes va equilibrar el matx, però els joves talents blaugrana no van trigar a reaccionar i van marcar quatre gols consecutius, amb dos doblets de Pol Muniesa i Sergi Duarte. Cristian va signar el 6-3 definitiu.

2a DIVISIÓ ALEVÍ
Ciudad Cooperativa B 0 - FCB C 12
Partit sense història que els nois de Jordi Font van resoldre amb solvència. L’Aleví C blaugrana no va afluixar en cap moment i així van arribar fins a marcar una dotzena de gols. Els autors dels gols van ser:

Ciudad Cooperativa A - 3 FCB D- 4
El conjunt dirigit per Àlex Gomez va viure una gran remuntada contra el Ciudad Cooperativa. El conjunt local va ser molt eficaç i les poques ocasions que tenien les van saber aprofitar. La mitja part deixava un marcador amb avantatge local 3-0. Al tercer temps els blaugranes van reforçar algunes posicions i Labinot va inaugurar el marcador blaugrana. El Barça va saber aprofitar el darrer quart i Albert Portes va fer dues dianes que deixaven el marcador amb un empat. Gràcies al gol de Víctor de Joaquín al temps afegit els blaugranes van marxar cap a casa amb victòria.

1a DIVISIÓ BENJAMÍ
Igualada-1 FCB A-7
El Benjamí A del Barça ha finalitzat la primera volta amb una gran victòria al camp de l’Igualada. El primer quart ha estat molt igualat i ha finalitzat amb un 1-0 gràcies a una diana de Guille Amor. El segon quart ha estat decisiu i els blaugranes que han jugat molt bé i han generat moltes ocasions han deixat el marcador amb un 1-5 gràcies als gols de Roger Vegas, Sergi Rosana, Nil Fabregó i Guille Amor. Després del descans els blaugranes han continuat fent un joc molt positiu i s’han vist dos gols més un d’Adrià Atimira i l’altre de Roger Vegas, que ha sentenciat el partit amb un marcador d’1-7. El conjunt dirigit per Marc Serra és líder.

FCB B-0 - Junior A-1
El conjunt dirigit per Marcel Sans ha trobat un Junior A de Sant Cugat molt encertat. Els blaugranes han tingut la possessió de la pilota tota l’estona, però a l’inici del segon quart una errada defensiva ha fet que el Junior marqués el primer i únic gol del partit. El Barça ha gaudit de 21 ocasions, però la mala sort i un porter rival molt encertat no han deixat entrar cap pilota. Malgrat haver perdut davant el Junior, els blaugranes continuen líders a un punt del Manresa.

3a DIVISIÓ BENJAMÍ
PREBENJAMÍ
Llongueras St. Crist -0 FCB-16 (dissabte, 15 de gener, a les 10 hores)
La setmana passada el conjunt de Cristian Catena aconseguia una victòria d’11 a 0 al marcador. Dissabte els blaugranes van ser encara més impecables i van marcar 16 gols sense deixar encertar cap diana al rival. Les coses es van posar de cara molt aviat i van marxar al descans amb un 0-7. Els més petits de la casa van portar el control durant tot el partit. Van marcar Càmera (4) Nadir (3) Xavi Simons (2), Eric Ambrosio (2) Johnny (2), Sicu, David Ruiz, Arnau Martínez i un gol en pròpia porta.

Futbol femení
SUPERLLIGA FEMENINA
Rayo Vallecano de Madrid 1- FCB A 0
L’equip de Xavi Llorens va perdre per la mínima contra l’equip líder. L’únic gol del partit el va aconseguir Natalia, de penal, al minut 27. Aquesta diana trencava un primer període de gran joc del Barça. Amb el gol a favor, el Rayo va créixer i no va permetre que les blaugranes empatessin el partit.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
Girona 1 - FCB B 0
El Barça ha dominat tota la primera part davant el Girona. Al segon temps les jugadores blaugrana seguien amb la possessió i el control fins als últims 10 minuts, en què s’han vist molt pressionades pel rival. Quan semblava que el partit havia de finalitzar amb un empat, el Girona, gràcies a un gol que va arribar des del mig del camp i va entrar per tot l’escaire, va deixar el marcador amb 1-0.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENINA
FCB Juvenil-Cadet 7– Vilafranca1
Les jugadores blaugrana van dominar el partit des del començament. El conjunt dirigit per Carlos Tregón va marxar al descans amb un 3 a 0 al marcador gràcies a dos gols d’Anna Acolcer i una diana de Judith Rivero. Malgrat rebre una diana del Vilafranca després del descans el Barça va continuar amb la possessió de la pilota i el domini del joc i van marcar 4 gols més (Pilar 2, Joana Vega i Nuria Garrote).

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA
Fcb Infantil - Aleví- 8 Llevant les Planes 0
En el primer partit després de vacances les jugadores blaugrana han obtingut una gran victòria davant el Llevant les Planes. El Barça va començar mig adormit i el primer gol no va arribar fins al segon temps gràcies a la diana de Nerea Valeriano. Després de la mitja part les jugadores blaugrana van sortir amb molta més intensitat al terreny de joc deixant un marcador final de 8 a 0. Van marcar Nerea Valeriano (2), Alba Franco (2), Anna Artigues 1, Carla Armengol (3). Amb aquesta victòria, el conjunt de Jordi Ventura encara no coneix la derrota.