Futbol Base

16.11.2009 18:18

El planter sua i pateix més de l’habitual

Jaume Marcet

Jornada de dificultats al futbol base. El Juvenil B venç per la mínima i l’Aleví B i el Benjamí A guanyen en l’últim minut dels seus enfrontaments. L’Infantil B va encaixar la primera derrota a Gavà.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FCB 'B', 1 - UDA Gramenet, 0
2009-11-15_FCB_JUVENIL_B_-_UDA_GRAMANET_016.JPGTreballadíssima victòria del Juvenil B, que s'ha gestat al minut 11 en la sortida d'un córner. Cornejo passa a Rafa, que centra a l'àrea i Mauro empeny la pilota quasi a la línia de gol. Mauro ha fallat diverses oportunitats de sentenciar a la segona part i això ha fet que la Grama intensifiqués la pressió cap al final. Els de Sergi Barjuan no han pogut sentenciar en els nombrosos contraatacs amb el migcamp trencat, i han hagut de suar de valent en defensa per sumar tres punts que tornen a col•locar l'equip líder a la Lliga Nacional Juvenil.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
Escola Futbol Gavà, 0 - FCB A, 6

El Cadet a continua sense patir per resoldre amb comoditat els seus compromisos. Al difícil camp del Gavà, els nois de Fran Sánchez van trencar el partit amb tres gols al primer quart d’hora de la segona part. Els gols van anar a càrrec de Roberto Alarcón, Dongou, Cristian Herrera, Ebwelle, Brian Olivan i Mamadou Sylla.

LLIGA PREFERENT CADET
FCB B, 1 - CE Manresa, 1

2009-10-31_FCB_CADETE_B_-_UE_BORDETA_004.JPGL’equip manresà va treure petroli de l’única aproximació a la porteria blaugrana. El gol de Dani Ureña al minut tres del segon període va equilibrar la diana inicial de Mamadou Tounkara. El partit va ser molt intens, amb un domini abassegador dels de Víctor Sánchez, que van saber controlar un eficaç Manresa molt tancat al darrere.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FCB A, 2 - UE Sant Ildefons, 0

Molt bon partit de l'equip d'Andrés Carrasco i resultat curt davant un Sant Ildefons molt defensiu. El golàs d'un estel•lar i omnipresent Enguene, als 9 minuts, ha obert el sistema defensiu dels de Cornellà. Una gran acció i centrada de l'extrem Fran Álvarez -que també ha jugat un gran partit- l'ha rematat des del segon pal Enguene, al 35, al pal contrari per fer el 2-0. A la represa, col•lecció d'ocasions d'atac no aprofitades i grans jugades combinatives. Les magnífiques intervencions del porter visitant Xavi eviten la golejada.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
Escola Futbol Gavà A, 2 - FCB B, 1
Primera derrota de l’equip d’Albert Puig a Gavà. Després d’un primer temps de magnífic joc blaugrana però sense gols, els locals es van avançar amb dos gols a pilota aturada. La insistència dels nois de l’Infantil B culer només va tenir la recompensa del gol insuficient de Rafa. Tot i la derrota, els jugadors blaugranes es van esforçar des del primer fins a l’últim minut del matx.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FCB A, 3 - At. Segre, 0

A l’Aleví A li va costar molt entrar en joc i els primers quinze minuts van ser igualadíssims. Un gran llançament de falta des de més de 30 metres del migcampista manresà Eric Montes va fer pujar l'1-0 al quart d'hora de joc. A partir d'aquí, els de Sergi Milà van començar a carburar en atac i van arribar altres jugades de perill, amb un pal inclòs. A la segona part, Dani Olmo va resoldre el partit en dues accions als primers minuts. Un amb un xut a l'àrea ben ajustat i l'altre a la sortida d'un córner.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
Escola Futbol Gavà A, 0 - FCB B, 1

ALEVIN_B_03.JPGUna gran jugada individual de l’interior esquerre Àlex Collado en l’últim minut del partit va provocar el deliri dels blaugranes en guanyar un partit que semblava que s’acabaria sense gols. El Gavà va signar l’empat des del principi amb un plantejament eminentment defensiu. El bon joc dels nois de Jordi Font es va veure recompensat amb una nova victòria.

DIVISIÓ D’HONOR BENJAMÍ
PB St. Celoni, 0 - FCB A, 1

Un gol en temps afegit de Carles Portas va desequilibrar el duel més blaugrana de benjamins. La Penya Blaugrana de Sant Celoni va preparar a consciència el partit i, amb un gran ambient a les graderies, els jugadors d’Ismael de Haro van donar-ho tot per equilibrar amb motivació la superioritat tècnica del conjunt de Xavi Ferrando.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
FCB B 1 - CF Igualada A
3
Resultat enganyós a la Ciutat Esportiva. Els igualadins, tercers classificats, es van avançar al marcador. Nil Garrido va estabir l'equilibri amb un gol que premiava el bon joc dels de Xavi Franquesa. Quan més a prop semblava el segon gol del Benjamí B blaugrana, dues accions aïllades de l'Igualada van capgirar la truita.

SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ
G.P. Espanyolista Manigua A, 0 – FCBarcelona, 9

Malgrat no tenir un bon dia, l’equip de Jordi Puig es va endur una victòria còmoda a domicili. Els blaugrana, que no van permetre que el rival tingués cap ocasió de gol, van tenir moltes ocasions sobretot a la segona part, quan els blaugrana van desplegar un gran joc d’equip.

La jornada al futbol base femení
LLIGA NACIONAL FEMENINA
UD Polvoritense 1- FCB B
9
Les noies de Joaquim Querol van signar una de les millors actuacions de la temporada. El joc  va ser molt fluid i en ocasions espectacular. Les golejadores del matx van ser Olga(3), Nerea (2), Míriam (2), Noemí i Leila.

LLIGA JUVENIL-CADET
FC Barcelona, 26 - St. Andreu de la Barca Agrupació, 0

Les golejades de les noies de Carlos Tregón comencen a ser la tònica habitual dels partits que disputen. Partit plàcid de les blaugrana, que van marxar al descans amb el partit resolt per 14 gols a 0. Les golejadores van ser Maria (9), Blanca (5), Claudia (5), Nina (3), Carola, Elba, Carla i Anna.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ
Escola F. Bonaire, 0 - FCBarcelona, 18

Les noies de Jordi Ventura van millorar el seu joc respecte dels darrers partits disputats, i això es va reflectir clarament en el marcador. Després d’una primera part descafeïnada, la segona part va ser tot al contrari, ja que les blaugrana van desplegar el seu futbol col•lectiu. Nerea (4), Alba (4), Judit (2), Marina (2), Joanna (2), Carla, Sofia, Patri, Anna van ser les artífexs de la golejada.