F. Base-Mundial Sub-17

05.11.2009 19:50

Sergi Roberto i Carmona classifiquen Espanya per als quarts de final

Els blaugranes Sergi Roberto i Adrià Carmona han marcat els quatre gols de la selecció sub-17 contra Burkina Faso (4-1) en el partit de vuitens de final del Mundial de Nigèria. Sergi Roberto, amb un hat trik, ha estat l’heroi del matx.

El migcampista del Barça Atlètic, Sergi Roberto i el davanter del juvenil A, Adrià Carmona, han estat els golejadors de la victòria de la selecció sub-17 contra Burkina Faso (4-1) i que ha classificat el combinat de Ginés Meléndez per als quarts de final del Mundial de Nigèria. Sergi Roberto ha estat el gran protagonista del partit, ja que ha aconseguit un hat trik, mentre que Carmona, amb un gol de penal, ha marcat el seu tercer gol en el campionat, confirmant el seu potencial golejador. Sergi Roberto i Adrià Carmona s’han convertit, amb tres gols cadascun, en els màxims golejadors de la selecció i del Mundial.

Premi escàs en el primer temps

MUNIESA_ESPANYA.jpgSergi Roberto ha inaugurat el marcador en el minut 19, amb un xut ras i col•locat des de fora de l’àrea. Era un just premi al domini i millor joc dels nois de Meléndez. Però només sis minuts després de l’1-0, Ibrango ha empatat el partit pels africans. Tot i la superioritat del combinat espanyol, s’ha arribat al descans amb 1-1.

Exhibició de Sergi Roberto

En el segon temps, Espanya ha incrementat el seu domini, i fruit d’aquesta pressió ha arribat el 2-1, quan Sergi Roberto ha rematat de cap i d’esquenes a porteria el llançament d’una falta. El migcampista del filial blaugrana ha arrodonit la seva gran actuació personal amb un tercer gol, que ha sentenciat l’eliminatòria. En el minut 67, Sergi ha culminat una gran jugada col•lectiva per marcar el 3-1. L’últim gol del partit ha arribat en el minut 83. Ha estat un penal transformat pel davanter del Juvenil A del Barça, Adrià Carmona, que tot just feia tres minuts que havia entrat al terreny de joc. El proper dilluns Espanya jugarà el partit de quarts de final contra l’Uruguai que es va eliminar l'Iran després de guanyar per 1-2..