Futbol Base-Barça Atlètic

12.08.2009 21:10

El Barça Atlètic, pel bon camí (2-1)

El Barça Atlètic ha sumat una altra victòria aquesta pretemporada. En el que ha estat el seu segon partit amistós, el conjunt dirigit per Luis Enrique ha superat el Reus Deportiu al Miniestadi per 2-1.

2009-08-12_BARxA_ATLETIC_-_REUS_DEPORTIU_001.JPGEl segon equip del FC Barcelona afrontava aquest compromís després de quinze dies de sessions preparatòries en les quals el treball físic ha estat l’autèntic protagonista. I el resultat ha estat positiu, principalment al llarg de la primera part del partit, quan el Barça Atlètic s’ha imposat amb superioritat al Reus, demostrant una gran intensitat tant defensiva com ofensiva i una elevada mobilitat de la seva línia atacant. A la represa, les forces d’ambdós conjunts s’han igualat. Abans de l’inici del partit, s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Dani Jarque.

2-0 al descans

Així, les coses han començat molt bé per al filial barcelonista, que en el minut 10 del matx ha aconseguit avançar-se en el marcador. Després d’una paret amb Benja a la frontal, Nolito superava el porter del Reus amb un xut des de fóra de l’àrea. Només tres minuts més tard, Rochina augmentava les diferències amb un xut ras molt ben col•locat després d’haver recuperat una pilota.

Malgrat les nombroses ocasions de gol de les quals ha disposat, el conjunt dirigit per Luis Enrique ha marxat al descans amb el 2-0 en el lluminós. El Reus, per la seva part, ha volgut inquietar la porteria defensada per Oier especialment en l’últim quart d’hora de la primera part, però no ho ha aconseguit.

S’igualen les forces

2009-08-12_BARxA_ATLETIC_-_REUS_DEPORTIU_004.JPGA la represa, els dos tècnics han optat per moure pràcticament la totalitat de la banqueta. A partir de llavors, les forces s’han igualat. Especialment durant el primer quart d’hora, el Reus ha generat força ocasions de perill que no ha aconseguit concretar. Mica en mica, però, el Barça Atlètic ha recuperat el control de la pilota.

El Reus escurça la diferència

2009-08-12_BARxA_ATLETIC_-_REUS_DEPORTIU_006.JPGDesprés de molts minuts d’igualtat, Jonathan Soriano ha pogut aconseguir el tercer, en el minut 85, amb un xut des de la frontal que ha sortit desviat per molt poc. Immediatament després, Rojas marcava l’únic gol del Reus després d’aprofitar una passada en profunditat de Ricard. Quan es complia el temps reglamentari, Pitarque ha estat a punt de marcar el gol de l’empat.

LA FITXA

Barça Atlètic: Oier, Montoya, Espasandín, Iván Benítez, Marc Bartra, Rueda, Rochina, Ilie, Benja, Luque, Nolito. També han jugat Sobregrau, Masip, Martí Riverola, Dalmau, Planas, Jonathan Rodríguez, Polaco, Maestre, José Luis, Jonathan Soriano.

Reus Deportiu: Àngel, Vives, Iván Taranilla, Ortega, Ferran, Morata, Álvaro, Manel Sosa, Manolo González, Masque, Pablo Álvarez. També han jugat José Sánchez, Sangra, Zigor, Guzmán, Toni, David, Sadik, Pitarque, Rojas, Ricard.

Àrbitre: Israel Simón Del Pino

Gols: 1-0, Nolito (10’); 2-0, Rochina (13’); 2-1, Rojas (86’)

Victòria del Juvenil B (1-0)

El Juvenil B, per la seva part, també ha disputat un partit amistós aquest dimecres, en aquest cas a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i davant el Dinamo de Houston. La primera meitat d’aquest matx ha finalitzat sense gols. A la represa, Gerard Delofeu, en el minut 54, marcava el gol de la victòria del conjunt barcelonista. Cal destacar que l’equip que entrena Sergi Barjuan viatjarà a Bulgària per disputar el Torneig Hristo Stòitxkov.