F. Base-Barça Atlètic

25.10.2008 20:00

El filial guanya amb caràcter i orgull (2-3)

El Barça Atlètic s’ha emportat els tres punts d’Eivissa en un partit que s’ha decidit a la segona part. Els homes de Luis Enrique s’han imposat a domicili a l’Eivissa per 2 a 3.

En una primera part amb poc ritme de joc i sense gaires ocasions, la primera oportunitat per al Barça Atlètic ha arribat molt aviat. Al minut 2 Nolito ha buscat el gol olímpic amb un córner molt tancat que el porter Manu ha desviat novament a córner.

A partir d’aquí els dos equips s’han tractat amb molt de respecte i al Barça Atlètic li ha costat construir jugades de perill. A pocs minuts per al final de la primera part Rochina ha rebut una dura entrada de Sanz que ha significat la lesió del davanter blaugrana, el qual ha hagut de ser substituït a la segona part per Maric. Al temps afegit Nolito ha intentat sorprendre amb un xut molt llunyà que Manu ha hagut d’aturar en dos temps.

Cinc gols en un quart d’hora de bogeria

La segona part ha esdevingut l’altra cara de la moneda del partit. En uns segons 45 minuts de bogeria, el primer gol del Barça Atlètic ha arribat al minut 58. Nolito ha servit un córner tancat que Botía ha rematat de cap al fons de la xarxa. L’Eivissa encara no havia paït el gol quan, al minut 61, Maric ha centrat una pilota a l’interior de l’àrea després d’una molt bona jugada personal per la banda dreta que Gai ha rematat per aconseguir el segon gol del filial.

L’Eivissa iguala el marcador

L’Eivissa ha retallat distàncies al minut 66 amb un gol de Jonan, i, tres minuts després, Pisano ha empatat el partit en rematar de cap una bona jugada dels eivissencs. Els homes de Luis Enrique han aconseguit reaccionar i tornar-se a posar al davant en el marcador.

Reacció ràpida del Barça amb un golàs de Longás

Els blaugranes han reaccionat a la remuntada de l’Eivissa. Xavi Torres ha disposat d’una bona ocasió amb una rematada de cap que ha fet lluir el porter de l’Eivissa. Al minut 72 ha arribat el gol que ha donat la victòria al Barça Atlètic. Longás ha enviat un xut potent i amb rosca de fora de l’àrea al fons de la xarxa que ha tornat a posar els blaugranes al davant en el marcador. Als darrers minuts del partit Maric, que ha tingut una actuació impecable a Eivissa, ha estavellat l’esfèrica al travesser amb un fort xut des de fora de l’àrea.

Fitxa del partit
EIVISSA, 2
BARÇA ATLÈTIC, 3

EIVISSA: Manu, José García, Biel Guasp, Joan Castillo, Germán, Pitu Rial (Raúl Garrido, min. 65), Javi Moreno (Pisano, min.40), Sanz, Raúl Rodríguez, Jonan, Horuss.

BARÇA ATLÈTIC: Miño, Joni, Espadansín, Verdés, Botía, Xavi Torres, Nolito, Longás, Rochina (Maric, min. 46), Abraham, Gai.

Gols: 0-1 (Botía min. 58), 0-2 (Gai min. 61), 1-2 (Jonan, min. 66), 2-2 (Pisano, min. 69), 2-3 (Longás, min. 72).