F. Base

20.10.2008 17:09

El planter, en la línia dels bons resultats

Edgar Fornós

Un cap de setmana més les categories inferiors del FC Barcelona han protagonitzat grans partits tant a casa com a fora. Deu victòries i un empat és el balanç de la jornada.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
FC Barcelona A, 4 – La Salle, 0

Jonathan Dos Santos, amb dos gols, va liderar el setè triomf en set jornades de l'equip d'Àlex García. Un gol de falta del migcampista mexicà al primer temps va donar pas a un segon temps brillant en què van marcar Adrià Carmona i Anselmo Eyegue. El Juvenil A ha començat la temporada amb una autoritat impressionant.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
Ricoh Premià, 0 - FC Barcelona B, 3

Els de Garcia Pimienta van aconseguir la setena victòria consecutiva al camp del Premià. Els tres gols van arribar a la segona part. Etock, per partida doble, i Palau, a l’últim minut de partit, van ser els golejadors.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FC Barcelona A, 4 – UE Lleida, 1

Els de Víctor Sánchez van refer-se del gol inicial del conjunt visitant, obra de Luis Ali, i van acabar emportant-se els tres punts a la Ciutat Esportiva. Ateba, en un llançament de falta, empatava abans d’arribar al descans. Rafa Alcántara, Marc Vilajosana i Pablo van marcar els gols restants.

LLIGA PREFERENT CADET
Cornellà, 0 – FC Barcelona B, 3

El Cadet B va saber imposar-se al Cornellà. A la primera part, en què el Barça va tenir moltes ocasions, va marcar Mamadou Sylla. A la segona part una lesió del porter del Cornellà va tenir el partit parat durant un quart d’hora, cosa que va fer perdre el ritme als blaugranes. Però quan va arribar el gol de Cristian Herrera el partit ja estava sentenciat, i finalment Moussima va marcar l’últim gol.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A, 5 – Cornellà, 0

L’Infantil A també va plantar cara al Cornellà amb un partit en què el Barça va fer cinc gols i el rival només va fer un xut a porta. El Barça va ser superior en tot moment i va aconseguir la victòria amb un bon joc i una defensa intensa. Pol Garcia (2), Bagnack (2) i Mamadou van ser els golejadors i van marcar gairebé tots a partir de jugades a pilota parada.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
Cornellà, 0 – FC Barcelona B, 9

L’Infantil B es va imposar al Cornellà per un contundent 0 a 9 jugant fora de casa. Després de diverses ocasions fins a arribar al primer gol, i un cop obert el marcador, els blaugranes no van donar cap opció al Cornellà, que pràcticament no va xutar a porteria. Els golejadors d’aquesta victòria van ser Ramon Saavedra (2), Kaptoum (2), Sebas (2), Marc Gual, Adama i Musta.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FC Barcelona, 12 – Dues Aigües, 0

Domini aclaparador dels de Sergi Milà, que no van tenir cap problema per desfer-se del rival més fluix de la Lliga. A la primera part els blaugranes ja guanyaven 7 a 0. Cano va ser el màxim realitzador del partit, amb cinc dianes.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
Bordeta Lleida, 3 – FC Barcelona B, 3

Durant el partit la Bordeta es va avançar en el marcador, tot i que l’Aleví B va poder remuntar tots els gols. En l’últim minut els de Lleida van empatar, i els gols dels blaugranes Carles Aleñà, Antonio Heredia i Ayoub no van ser suficients. La superioritat física del contrincant va ser difícil de superar, malgrat les diverses ocasions i els dos pals de l’Aleví B.

Mitja dotzena de gols per cada Benjamí
LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
FC Barcelona A, 6 – Granollers, 3

L’equip de Xavi Ferrando va deixar els deures fets a la primera part. Les sis dianes van caure en els primers 25 minuts. Roger, amb tres gols, i Oriol Busquets, que en va signar dos, van ser els jugadors més destacats del partit. A la represa el conjunt visitant va buscar la remuntada, però no va arribar.

Manresa, 4 – FC Barcelona B, 6

El Benjamí s’ha enfrontat al Manresa en un partit molt igualat. A deu minuts per al final tots dos equips empataven 4-4, i l’encert dels blaugranes al final ha fet que s’enduguessin els tres punts. Marc Samper ha marcat dos gols, mentre que Oriol Solina ha tingut un encert. Miguel Fernández, ‘Miki’, ha ampliat el marcador amb 3 gols més, dos dels quals han arribat al final i han donat la victòria al Barça.

Gol d’or a Extremadura

SUPERLLIGA FEMENINA
La Puebla, 0 – FC Barcelona, 1

Victòria molt treballada de les noies de Xavi Llorens a Extremadura. El conjunt local va sortir a mantenir el resultat en tot moment. No va ser fins a l’inici de la segona part que va arribar el gol. Patri va enviar una volea al fons de la xarxa i això va suposar tres punts per a les blaugranes.