F. Base-Barça Atlètic

18.10.2008 20:17

El filial, sense sort (0-2)

Edgar Fornós

El Barça Atlètic ha protagonitzat una tarda molt desafortunada al Miniestadi. L’Alcoià s’ha acabat emportant els tres punts després de guanyar per 0 gols a 2.

Els homes de Luis Enrique han tingut una tarda del tot desafortunada al Miniestadi. L’Alcoià ha marcat el primer gol quan més còmode es trobava el Barça al camp. Nolito havia enviat una pilota al travesser pocs minuts abans. A la segona part el conjunt visitant aconseguia el segon mitjançant Linares. L’intent de remuntada del filial s’ha vist truncat per un gol anul·lat a Goran Maric per fora de joc inexistent i un nou pal del migcampista Abraham.

Bones sensacions a l’inici

fcb-alcoia_x4x.jpgEl Barça Atlètic ha començat el partit dominant i creant les millors ocasions. Ben aviat, al minut 4, Nolito ha estavellat una pilota al travesser després de culminar una bona jugada personal. Al minut 9, però, ha arribat la resposta de l’Alcoià. Sergio Mora ha estat a punt de marcar però el seu xut ha sortit per damunt de la porteria de Miño. A partit d’aquí els homes de Luis Enrique han continuat tenint la pilota i protagonitzant arribades a la porteria de Maestro.

Gol inesperat

Quan millor estava jugant el Barça ha arribat el gol del conjunt visitant. Rafa ha fet una bona jugada des de la banda dreta i després de centrar la pilota l'ha tret Verdés. El refús l’ha aprofitat Diego Jiménez, que ha rematat de voleia i ha aconseguit un gran gol. Als minuts finals de la primera part Rochina ha intentat sorprendre el porter rival amb un xut llunyà però la pilota ha sortit fora.

Sentència de l’Alcoià i gol anul·lat de Maric

A la represa el conjunt valencià ha sortit molt fort. Al minut 48 Linares ha estat molt a prop del gol però la seva rematada amb el cap ha sortit per damunt de la porteria de Miño. En la segona ocasió de l’Alcoià ha arribat el 0 a 2 mitjançant el mateix Linares. El Barça Atlètic ha anat a l’atac a buscar la remuntada. Abraham ha enviat un xut al travesser després d’una jugada assajada en un llançament de falta i posteriorment l’àrbitre ha anul·lat un gol de Maric per un fora de joc inexistent. Una rematada molt tímida amb el cap del mateix Goran Maric ha estat l’última ocasió del Barça Atlètic.