F. Base

13.10.2008 14:45

Vuit victòries i un empat al planter

La jornada per al futbol base blaugrana ha estat pràcticament excel·lent. Pràcticament, perquè l’Infantil B només ha pogut empatar. En els altres vuit partits hi ha hagut triomf barcelonista. Els repassem tots a continuació.

FERRIOLENC – JUVENIL A (1-2)

El Juvenil A va patir per guanyar el Ferriolenc en un partit que semblava ja encarrilat al minut 13, amb 0-2 al marcador. Els gols de Rochina i Àlex Bolaños a l’inici del matx van relaxar els culers, que van veure perillar el partit amb el gol del Ferriolenc. Tot i això, els nois del Juvenil A continuen amb una ratxa triomfal amb sis victòries en sis partits.

MERCANTIL – JUVENIL B (0-2)

Sisena victòria consecutiva del Juvenil B. Els blaugranes es van enfrontar al Mercantil i van guanyar per 0-2, un resultat que podia haver estat molt més ampli. Van marcar Sergi Gómez i Blanchart en dues de les moltes ocasions de què van disposar els nois de Xavier García Pimienta.

NÀSTIC - CADET A (0-2)

El Cadet A va aconseguir treure els tres punts en una treballada victòria que no es va arrodonir fins pràcticament els 90 minuts. Després d’un igualat primer temps, a la segona part el Nàstic es va fer un autogol després d’un córner molt tancat executat pels blaugranes. Amb el 0-1, el partit es va obrir i Rafa Alcántara va sentenciar amb el 0-2 al minut 85.

CADET B – CF JÚNIOR A (4-0)

cadet_b_x6x.jpgVictòria contundent del Cadet B davant del Júnior. El parcial de la primera part va ser de 3-0, amb gols de Cristian, Babunsky de volea i un espectacular gol de Nando. A la segona meitat, Pol Roigé va sentenciar el matx amb el definitiu 4-0.

ESPANYOL – INFANTIL A (1-3)

Clara victòria dels nois d’Andrés Carrasco davant de l’Infantil de l’Espanyol. Els blanc-i-blaus no van tenir opció contra un Barça encertat en atac, sobretot Dongou, que va marcar dos gols per segona jornada consecutiva.

INFANTIL B – SANT ILDEFONS (0-0)

Els nois d’Albert Puig no van passar de l’empat contra el Sant Ildefons. Tot i dominar amb claredat el partit, sobretot a la primera part, els blaugranes no van materialitzar les ocasions i van endur-se un empat en un matx on mereixien la victòria.

PRE-BENJAMÍ A – EUROPA (3-1)

Amor_prebenjami.jpgEl nois de Jordi Puig no podien haver tingut un millor debut a la Lliga. En la primera jornada van enfrontar-se a l’Europa i van dominar el partit de principi a fi. Als dos minuts, Adrià va obrir el marcador i el segon gol blaugrana va arribar també en la primera part de la mà d’Amor, que va tornar a marcar a la segona. El gol d’honor de l’Europa va arribar als últims minuts de joc.
Els dos alevins guanyen per 3-0
GRANOLLERS - ALEVÍ A (0-3)

L’Aleví A va derrotar a domicili el Granollers per 0-3. Tot i el clar domini culer, a la primera part només Alexis va aconseguir marcar. Quan havia passat poc més d’un minut de la segona meitat, va arribar el 0-2 de la mà de Juanma, que va deixar tocats els vallesans. Alexis va fer doblet, acabant de sentenciar el matx.

ALEVÍ B – NÀSTIC (3-0)

L’Aleví B va imposar-se per un contundent 3-0 al Gimnàstic de Tarragona. El resultat és un reflex del que va succeir al terreny de joc, on els nois de Jordi Font van aconseguir una victòria fàcil amb gols de Dani Olmo, Carles Alañà i Marc Catón.