Futbol Femení

12.10.2008 14:00

Victòria justa (2-0)

Roger Bogunyà

El Femení ‘A’ blaugrana s’ha imposat per 2-0 el Torrejón. Un gol d’esperó de Patri en el minut 54 i un de Lilo en el temps de descompte han donat tres punts justos a les noies de Xavier Llorens.

Amb aquest triomf, les blaugranes igualen a sis punts al Torrejón. El partit ha estat dominat de principi a fi per les blaugranes, que han merescut anar-se’n a la mitja part amb un avantatge de més d’un gol, i no amb el 0-0 que ho han fet. Un gran gol de Patri a la segona meitat i un altre de Lilo en el temps de descompte, però, ha donat els tres punts a les barcelonistes.

Mari Paz no té el dia

fcb-torrejon_x5x.jpgEl primer temps ha estat un monòleg blaugrana. A partir del minut 10 les ocasions s’han succeït a l’àrea visitant, en què Mari Paz ha gaudit de fins a quatre rematades clares que no han acabat en gol de miracle. La davantera del Barça creava molt de perill amb les seves desmarcades, però no ha tingut l’encert necessari de cara a porta. També Patri i Melani han pogut obrir el marcador.

Gol de qualitat de Patri

fcb-torrejon.jpgA la represa el Barça ha continuat oferint el mateix futbol dinàmic i directe. I en aquest segon temps ha tingut el premi del gol, quan Patri ha fet l’1-0 amb un toc d’esperó després d’aprofitar un refús de la portera del Torrejón, que havia enviat la pilota al travesser. Era el minut 54 i la mateixa Patri ha pogut ampliar el marcador en el 63.

Amb l’1-0 les visitants s’han vist obligades a reaccionar i han estirat línies, una mesura que gairebé fa arribar l’empat. En el minut 72, Esther ha fallat, tota sola i a un metre de la línia de gol, la millor ocasió del Torrejón. En el temps de descompte, però, les blaugranes han sentenciat el matx amb un contracop culminat per Lilo.