F. Base - Juvenil B

09.10.2008 10:52

Golejada de líder (7-1)

El Juvenil B va resoldre el partit ajornat de la tercera jornada de Lliga amb una golejada convincent contra la UE Bordeta. Els nois de García Pimienta van superar els lleidatans en un partit que es va decidir als primers instants del matx.

Cinc partits, cinc victòries. 24 gols a favor, dos gols en contra. La golejada d’aquest dimecres al vespre del Juvenil B barcelonista (7-1) contra la Bordeta de Lleida referma l’excel•lent inici de temporada dels nois de García Pimienta.

Plantejaments valents

La Bordeta de Lleida va voler plantar cara al Juvenil B blaugrana amb un plantejament ofensiu. Els de García Pimienta van acceptar el repte i van anar a totes. En el duel cos a cos el Barça amb espais va lluir la seva classe i velocitat.

Gols al primer temps

Només començar el partit Adrià Blanchart i Sergi Roberto van obrir la llauna amb dos gols clarificadors. Al minut 26 del primer temps el Juvenil B ja guanyava 4-0 gràcies a dues dianes més signades per Luis López i Jonathan. Abans del descans Madeira va aconseguir el que seria l’únic gol dels lleidatans. Un nou gol d’Adrià Blanchart en els últims minuts del partit situava abans del descans el marcador 5-1. Just un minut després, Blanchart va tornar a marcar.

Gol de Mauro Icardi

D’una segona meitat de tràmit amb tot resolt, destaca el primer gol del blaugrana Mauro Icardi. L’argentí, que ha arribat aquesta temporada del Vecindario canari, no havia pogut jugar en les primeres jornades de Lliga per una lesió ja superada. El definitiu 7 a 1 va arribar en una acció culminada pel migcampista Javi Espinosa.
Ara, el Mercantil

L’equip de García Pimienta juga aquest cap de setmana a Sabadell, al camp del Mercantil. Els blaugranes buscaran aquest diumenge a les 17.30 h al Camp Municipal de Gràcia la sisena victòria consecutiva de la temporada.