F. Base

06.10.2008 09:43

El futbol base, pel bon camí

El futbol base blaugrana ha viscut una jornada pràcticament rodona. Només l'Aleví B no va aconseguir guanyar. Repassem els seus partits aquest cap de setmana.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
FC Barcelona A, 3 – RCD Mallorca, 1

El Juvenil A va imposar-se al Mallorca per un 3 a 1 en un partit molt treballat per part dels jugadors d’Alejandro García. A la primera part Rochina va anotar per partida doble, als minuts 7 i 44, amb dos gols de cap en rebre dues bones centrades de Jonathan i Jose Luis. El Mallorca va retallar distàncies al marcador amb un gol de falta, però els culers van reaccionar a set minuts del final i Polaco, també amb un cop de cap, va signar el 3 a 1 definitiu.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
UE Castelldefels, 1 – FC Barcelona B, 2

El Juvenil B va patir més del compte al camp del Castelldefels i va guanyar per 1 a 2. Etock va ser l’autor del primer gol, en una de les poques ocasions dels culers a la primera meitat. El Castelldefels va marcar de falta l’empat a un. El segon gol dels blaugranes va ser obra d’Ella. Icardi va debutar aquesta temporada.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
UE Figueres, 0 - FC Barcelona A, 2

Els nois de Víctor Sánchez van guanyar al camp del Figueres per 0 a 2. Després d’una primera part molt igualada, el partit es va decantar per als blaugranes després del descans. Rafa Alcántara va marcar els dos gols que van donar la victòria al Cadet A.

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B, 5 - UE Barri Santes Creus A, 0

L’equip de Fran Sánchez es va imposar clarament al Barri Santes Creus. Pol Roige i Pol Calvet van signar els dos primers gols del partit a la primera meitat. A la represa Bako, Lluc i Alberto Tavira van tancar la golejada a la Ciutat Esportiva.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A, 5 – CF Riuprimer, 1

Victòria contundent de l’equip d’Andrés Carrasco per 5 a 1. El Barça va anotar quatre dels gols a la primera part, signats per Jon, Mara i Dongou per partida doble. Mamadou va marcar el darrer gol dels blaugranes a la segona part. El Riuprimer va maquillar el resultat minuts abans d’acabar el partit

LLIGA PREFERENT INFANTIL
CFJ Mollerussa A, 2 - FC Barcelona B, 3

Victòria a domicili més que treballada de l’Infantil B davant el Mollerussa per un 2 a 3. La primera part va ser estat molt igualada i es av arribat al descans amb empat a dos gols. A la segona part, Leonel va marcar una falta que va tancar el marcador amb victòria per a l’equip d’Albert Puig.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FC Barcelona A, 9 – UE Figueres, 1

L’Aleví A va aconseguir una còmoda victòria per 9 a 1 davant el Figueres. A la primera part van marcar Alexis, Juanma, Cano, tots tres per partida doble, i Víctor. Després del descans, Joel va anotar els dos gols restants per als blaugranes, mentre que el Figueres va marcar el seu únic gol a quatre minuts del final.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
EF Gavà, 1 – FC Barcelona B, 1

Els homes de Jordi Font van patir a Gavà, però finalment van aconseguir endur-se un punt que té gust de victòria.
Els benjamins guanyen
LLIGA F7 PREFERENT BENJAMÍ
FC Barcelona A, 2 – EF Gavà B, 1

El Benjamí A va guanyar per 2 a 1 el Gavà. L’equip de Xavier Ferrando va arribar al descans guanyant per la mínima, amb un gol d’Oriol. A la represa, Guillem, amb un xut potent, va signar el segon gol dels blaugranes. El Gavà va reduir distàncies al marcador i va col·locar el definitiu 2 a 1 al marcador.

UD AT. Gramanet Milan B, 2 - FC Barcelona B, 4
L’equip de Xavi Franquesa va guanyar la Gramanet per 2 a 4 en un partit molt igualat. La Gramanet va empatar el partit en dues ocasions tot i que no va anar mai per davant al marcador. Amb el 2 a 2, ja a la segona part, el Barça va començar a crear més ocasions que el rival i va encarrilar el partit. Marc Samper, Alejandro, Miguel i Juan Luis van ser els autors dels quatre gols blaugrana.