F. Femení

05.10.2008 14:17

Una segona part per oblidar (4-0)

El conjunt de Xavier Llorens ha caigut derrotat per 4-0 al camp del Llevant en la 3a jornada de la Superlliga femenina. Després d’una primera part igualada i que ha acabat en 1-0, el Barça ha encaixat tres gols més en tres jugades a la contra.

El FC Barcelona femení ha encaixat la segona derrota de la temporada al camp del Llevant, que abans de començar el partit ocupava la segona posició a la classificació. Malgrat haver disposat de fins a set ocasions de gol, les noies de Xavier Llorens no han estat encertades de cara a porteria. Després de tres jornades a la màxima categoria, l’equip barcelonista suma una victòria i dues derrotes.

Inici molt disputat

Els dos conjunts han sortit a totes al terreny de joc, motiu pel qual s’han viscut uns primers 45 minuts força igualats. Amb tot, el Llevant es mostrava més veloç que el seu rival. En el minut 32, Laura del Río posava l’1-0 en el marcador, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Errors defensius

A la represa el FC Barcelona femení ha pagat molt cara la seva ambició. L’equip barcelonista s’ha bolcat tant a l’atac que en alguns instants ha oblidat la seva línia defensiva. D’aquesta manera, i fruit de tres errors defensius greus, les noies de Xavier Llorens han encaixat tres gols més. El 0-2 ha estat obra de Conti, en el minut 52. Deu minuts més tard Goreti marcava el tercer. L’autora del primer gol, Laura del Río, ha tancat el marcador definitiu en el 76.

La pròxima jornada les blaugranes jugaran a casa davant el Torrejón, diumenge que ve a partir de les 12.30 hores, partit que serà retransmès en directe per Barça TV.
LLEVANT, 4
FC BARCELONA, 0

Llevant: Mariajo, Marina, Maider, Sonia, Sandra (Montse, 75’), Ruth, Goreti (Crespo, 85’), Peque, Del Rio (Guru, 80’), Conti (Rosa, 70’) i Monforte.

FC Barcelona: Cristina, Pau, Marina, Ani, Melani, Clara (Patri, 60’), Alicia (Marta, 60’), Silvia (Aida, 70’) Vicky, Mari Paz i Laura (Elba, 70’).

Gols: 0-1, Del Río (32’); 0-2, Conti (52’); 0-3 Goreti (62’); 0-4, Del Río (76’).