F. Femení

11.09.2008 17:46

Poc premi després d’una bona competició (0-2)

Edgar Fornós

L’equip femení del FC Barcelona no ha pogut aconseguir el primer títol de la temporada. Tot i plantar cara a un dels conjunts més forts de la competició, l’Espanyol, no hi ha hagut sort i l’equip de Xavier Llorens ha perdut per 0-2 a Vic.

Després de realitzar una gran competició, les noies del conjunt que entrena Xavi Llorens no han pogut guanyar la final de la Copa Catalunya. L’equip venia de jugar una gran semifinal davant l’Estartit, el qual va derrotar per 1-0 en un bon partit. A la final s’ha trobat amb un conjunt molt poderós acostumat a lluitar per tots els títols. El conjunt blaugrana l’ha aconseguit posar contra les cordes durant més de quaranta minuts, però al final s’ha desinflat i ha caigut derrotat per 0-2.

Primera part sense gols

_CF_8536.JPGEn els primers quaranta minuts el marcador no s’ha mogut. Als dos conjunts els ha costat generar perill i acostar-se a la porteria rival. El conjunt blanc-i-blau ha disposat de les millors ocasions però en cap cas ha inquietat la porteria defensada per Cristina.

El partit es decideix a la segona part

_CF_8508.JPGA la represa les noies de l’equip dirigit per Diego Morata han sortit a mossegar. L’equip ha hagut d’esforçar-se de valent per poder superar la defensa blaugrana. El primer gol ha arribat al minut 50 gracies a Marta Cubí, que ha marcat després de rematar una centrada d’Adriana. Un quart d’hora més tard l’Espanyol ha sentenciat el partit al minut 71 amb el segon gol, obra de Sílvia Meseguer.